Povezane vesti

Bogdanović dobio ponudu, hoće li pristati?

Bogdanović dobio ponudu, hoće li pristati?

Sportske.net 16.10.2019
Srpski košarkaš je najavio da bi mogao da napusti redove Sakramento Kingsa. Pisali smo prethodnih dana, pojavila se priča da bi Bogdan Bogdanović narednog leta mogao da napusti Sakramento Kingse u potrazi za boljim ugovorom. On ima mogućnost da… »
Bogdanović odgovorio na priče o eventualnom odlasku iz Sakramento kingsa: Srećan među "kraljevima"

Bogdanović odgovorio na priče o eventualnom odlasku iz Sakramento kingsa: Srećan među "kraljevima"

Večernje novosti 16.10.2019
Poznato je da volim Sakramento, odličan je tim i srećan sam ovde. Ipak, ne želim da žurim, reka je srpski bek. PRETHODNIH dana, pojavile su se glasine da bi Bogdan Bogdanović mogao da napusti ekipu Sakramenta u slučaju dobre finansijske ponude od… »
"Možda potpišem sutra, možda za mesec": Bogdanović progovorio o napuštanju Kingsa: Volim Sakramento, bio sam zadovoljan -…

"Možda potpišem sutra, možda za mesec": Bogdanović progovorio o napuštanju Kingsa: Volim Sakramento, bio sam zadovoljan -…

Sportal blic 16.10.2019
, odnosno dođe do unosnijeg ugovora. Povodom toga oglasio se i nekadašnji košarkaš Partizana i naglasio da bi "ostao kralj" ukoliko dođe do dogovora. U Bogdanovićevim planovima jeste da se oproba na tržištu, Džejson Anderson iz "Sakramento bija"… »
Bogdanović o ugovoru: Srećan sam u Sakramentu, ali ne žurim

Bogdanović o ugovoru: Srećan sam u Sakramentu, ali ne žurim

Dnevnik 16.10.2019
SAKRAMENTO: Košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović, koji narednog leta može da postane ograničeni agent, potvrdio je da ima ponudu da potpiše novu saradnju sa Kingsima, da je zadovoljan u Kaliforniji, ali i da neće da žuri sa odlukom. Sakramento do… »
Sakramento ‘razbio kasu’ za Bogdana: Hoću da ostanem, ali…

Sakramento ‘razbio kasu’ za Bogdana: Hoću da ostanem, ali…

Hot sport 16.10.2019
Burno je u Kaliforniji posle vesti da bi Bogdan Bogdanović već na kraju ove sezone mogao da napusti Sakramento Kingse. ‘Kraljevi’ su već pripremili novi ugovor sa Srbina vredan oko 51 milion dolara, ali je veliko pitanje hoće li ga Bogdan… »
Ekspresna reakcija Kingsa, 51.400.000 dolara na stolu! Bogdan kaže: Hoću da ostanem, ali...

Ekspresna reakcija Kingsa, 51.400.000 dolara na stolu! Bogdan kaže: Hoću da ostanem, ali...

Mozzart sport 16.10.2019
Najnovija informacija s američkog kontinenta, srpski as poručuje da mu novac nije glavna stavka i odbacuje tvrdnje da platom želi da diktira svoju budućnost. Vest da bi Bogdanu Bogdanoviću sezona pred nama mogla da bude poslednja u dresu Sakramento… »
Bogdan o ugovoru: Novac je važan, ali nije prioritet

Bogdan o ugovoru: Novac je važan, ali nije prioritet

N1 Info 16.10.2019
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović istakao je da ne želi da žuri sa odlukom gde će nastaviti karijeru. Bogdan je u razgovoru za 'The Sacramento Bee' otkrio da su mu Sakramento Kingsi ponudili maksimalni ugovor vredan oko 51 milion dolara. "Voleo bih… »
Bogdanović je jednom nogom van sakramenta a: ovo je prva "reakcija" Kingsa o srpskom košarkašu

Bogdanović je jednom nogom van sakramenta a: ovo je prva "reakcija" Kingsa o srpskom košarkašu

Sportal blic 16.10.2019
Američki mediji preneli su kako Bogdan Bogdanović planira da po isteku ugovora u Sakramentu postane ograničen slobodan agent, što sasvim sigurno nije u planu Kingsa koji su to i pokazali objavom na društvenim mrežama. U slučaju da se srpski… »

Vesti dana »