Povezane vesti
Mali Saša je sam na svetu i čeka da ga dobri ljudi usvoje: Na svetu postoje još samo 2 takve bebe i zbog toga ga se majka se…
Kurir 16.10.2019
U Tomsku u Rusiji u aprilu ove godine rođen je mali Aleksandar K, ili Saša, kako ga zovu, sa veoma retkim hendikepom: on je jedna od tri bebe na svetu rođene bez očnih jabučica. Zbog toga što prosto nema organe za vid, šestomesečni Sašenjka nikada neće… »
Ovo je Saša: Postoje još samo dve bebe na svetu kao on, a zbog toga ga se majka odrekla čim se rodio
Blic 15.10.2019
Šestomesečni dečak Aleksandar K, ili Saša, kako ga zovu, jedna je od tri bebe na svetu rođene bez očnih jabučica. Dečak nikada neće moći da vidi, a trenutno nema ni porodicu , pošto ga je majka napustila, a otac nije poznat. Veruje se da dečak pati od… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Napravljen dogovor oko NIS-a, čeka se dozvola OFAK-a
Vreme pre 2 minutajoš 31 povezana
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Danas pre 47 minutajoš 28 povezanih
Počela isporuka sirove nafte u Srbiju nakon gotovo 100 dana od početka sankcija koje su SAD uvela NI
Radio sto plus pre 2 satajoš 34 povezane
"Više puta sam pokušao da objasnim Trampu da ne dodeljujem Nobelovu nagradu!": Premijer Norveške ispričao kakve probleme je imao
Kurir pre 1 satjoš 77 povezanih
Plivanje za Časni krst širom Srbije – pogruženje u Požegi, kupanje i u Moskvi
RTS pre 42 minutajoš 28 povezanih