Повезане вести
Асано: У Јапану знају како сам прихваћен у Партизану
Данас 16.10.2019
Фудбалер Партизана Такума Асано рекао је данас да у његовом родном Јапану знају како је прихваћен у Србији и да је то измедју осталог условило да добије позив за репрезентацију. „За мене је првенствено сам позив у репрезентацију… »
Асано после гола За Јапан: Повреда стопала је сада прошлост, коса ми је посивела!
Хот спорт 16.10.2019
Крилни нападач Партизана Такума Асано пресрећан је после гола који је постигао за Јапан у квалфикацијама за Светско првенство у Катару 2022. године. ‘Самураји’ су са 3:0 победии Таџикистан на тешком гостовању, а један гол… »
Асано: О томе како сам прихваћен у Србији и Партизану знају сви у Јапану
Моззарт спорт 16.10.2019
Брзоноги офанзивац црно-белих срећан због повратка у национални тим и гола. Повратак Такуме Асана у јапанску националну селекцију донео је и погодак због којег брзоноги офанзивац више него поносан. Некадашњи играч Арсенала… »
Вести дана »
Ђурић: Србија удвостручила економију, време је за искорак ка ЕУ
Политика пре 3 минутајош 19 повезаних
Србин из Крушевца нови директор БМВ-а: Каријеру започео као практикант, стигао до директорске фотоље, а запослени га обожавају
Курир пре 28 минутајош 17 повезаних
ЦИВИЦУС снизио оцену Србији: Сврстана у категорију „под репресијом“
Став.лифе пре 48 минутајош 12 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 19 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 29 минутајош 17 повезаних