Povezane vesti
Posle nasilja u Kataloniji uhapšena 51 osoba
Slobodna Evropa 16.10.2019
Za vreme demonstracija u Kataloniji posle zatvorskih presuda za separatističke katalonske vođe uhapšena je 51 osoba, saopštila je u sredu španska vlada, prenosi AFP. Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova 29 osoba je uhapšeno u provinciji… »
IndeksOnline 16.10.2019
MADRID – Za vreme demonstracija u Kataloniji posle zatvorskih presuda za separatističke katalonske vodje uhapšena je 51 osoba, saopštila je danas španska vlada. Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova 29 osoba je uhapšeno u provinciji Barselone… »
N1 Info 16.10.2019
Za vreme demonstracija u Kataloniji posle zatvorskih presuda za separatističke katalonske vođe uhapšena je 51 osoba, saopštila je španska vlada. Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova 29 osoba je uhapšeno u provinciji Barselone, 14 u Taragoni i… »
Vesti dana »
„Mnogo toga smo uradili, ali moramo napredovati na EU putu“: Vučić na Forumu GLOBSEC BELTALKS
Danas pre 14 minutajoš 31 povezana
Srbin na čelu BMW-a - Milan Nedeljković preuzima kompaniju u maju 2026.
Bloomberg Adria pre 44 minutajoš 22 povezane
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 16 povezanih