Povezane vesti
Trifunović: Neću se iznenaditi ako me neko sačeka sa štanglom u glavu! (video)
Pravda 16.10.2019
Glumac Branislav Trifunović kaže da on nije pretnja zastavi Srbije i da sve što radi, čini zato što voli ovu zemlju. Ističe da je veoma opasna polarizacija koja je napravljena u društvu. Sad kad vidite šta se dešava, kolika je ta mržnja i koliko od ljudi… »
Branislav Trifunović: Neću se iznenaditi ako me neko sačeka sa štanglom u glavu
Novi magazin 16.10.2019
Glumac Branislav Trifunović kaže da on nije pretnja zastavi Srbije i da sve što radi, čini zato što voli ovu zemlju. Ističe da je veoma opasna polarizacija koja je napravljena u društvu. Sad kad vidite šta se dešava, kolika je ta mržnja i koliko od ljudi… »
Branislav Trifunović: Neću se iznenaditi ako me neko sačeka sa štanglom u glavu
N1 Info 16.10.2019
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 10 minutajoš 55 povezanih

Ministarstvo: Sprečen promet zaraženog pilećeg mesa, otklonjenja opasnost po zdravlje ljudi
NIN pre 5 minutajoš 32 povezane

Dodiku oduzet mandat: "O mojoj sudbini odlučiće narod na referendemu"
NIN pre 10 minutajoš 104 povezane

Hitno upozorenje RHMZ-a za istočnu Srbiju: Očekuju se intenzivni pljuskovi sa gradom
RTV pre 3 satajoš 34 povezane