Povezane vesti
Stigli ruski helikopteri
Politika 16.10.2019
Dva od tri vojno-transportna helikoptera Mi-17V5, koje je Srbija kupila od Rusije, stigla su na batajnički vojni aerodrom, eksluzivno saznaje Sputnjik. Nove letelice za RV i PVO Vojske Srbije dopremljene su strateškim transportnim avionom „Antonov An-124… »
Ruski leteći tenkovi stigli na batajnicu: Helikopteri Mi-17V5 uskoro će krasiti srpsko nebo! Evo koji još modeli dolaze u…
Pravda 16.10.2019
Pojedini ruski mediji koji su deo mreže Telegram objavili su informaciju da su dva helikoptera Mi-17V5 stigla na vojni aerodrom Batajnica. Radi se o vojno-transportnim helikopterima koji će povećati ukupnu mobilnost desantnih, ali i transportnih… »
U Srbiju stigao i treći helikopter od Rusa!
Vesti online 16.10.2019
U Srbiju je danas iz Rusije stigao i treći vojno-transportni helikopter Mi-17V5, saznaje Sputnjik. Izvor Sputnjika napominje da je time završena dogovorena isporuka Mi-17V5. RV i PVO Vojske Srbije sada u floti ima ukupno pet helikoptera ove varijante… »
Vesti dana »

"Bitka počinje": Izrael žestoko udario Iran, gađali nuklearna postrojenja, Teheran u plamenu
Mondo pre 35 minutajoš 20 povezanih

Danas pretežno sunčano, popodne moguć lokalni razvoj oblačnosti, temperatura do 33 stepena
N1 Info pre 10 minutajoš 9 povezanih

Kurir saznaje! Najveća akcija borbe protiv korupcije: Perači para padaju svud po Srbiji!
Kurir pre 0 minutajoš 8 povezanih

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 10 satijoš 5 povezanih

Profesorka Mia David: Vlast ima pik na akademsku zajednicu - zato što joj ne pripada
N1 Info pre 50 minutajoš 1 povezana