Povezane vesti
Šiptarski lider Kurti opet provocira: ZSO mrtvo slovo na papiru!
Pravda 17.10.2019
Aljbin Kurti, lider Pokreta Samoopredeljenje koji je osvojio najviše glasova na izborima na KiM, kaže da novi pregovori s Beogradom treba da podrazumevaju tri principa - da nema dogovora bez dijaloga, da nema dijaloga s mapama oko teritorija i da se oko… »
Kurti: Moja vlada će ukinuti taksu i uspostaviti pun reciprocitet sa Srbijom
Danas 17.10.2019
Ja sam svestan pritisaka koje doživljavaju Srbi sa Kosova od paralelnih struktura Srbije na Kosovu, od kojih je jedna i Srpska lista, ali srpska zajednica na Kosovu trebalo bi da stekne snagu i da se prestroji iza umerenijih srpskih stranaka i političara… »
Kurti: ZSO mrtvo slovo na papiru, Srbi da se okrenu umerenijim srpskim partijama
N1 Info 17.10.2019
Ja sam svestan pritisaka koje doživljavaju Srbi sa Kosova od paralelnih struktura Srbije na Kosovu, od kojih je jedna i Srpska lista, ali srpska zajednica na Kosovu trebalo bi da stekne snagu i da se prestroji iza umerenijih srpskih stranaka i političara… »
Vesti dana »
Izrael napada ciljeve Hezbolaha u Bejrutu; Libanski medicinski radnici: Izrael namerno gađao bolnice i ambulantna vozila
RTV pre 34 minutajoš 27 povezanih
Lučić (Telekom): Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen
Beta pre 4 minutajoš 14 povezanih
Vreme danas: Promenljivo oblačno, najviše od 10 do 15 stepeni
Nedeljnik pre 28 minutajoš 15 povezanih
Tramp: SAD blizu ostvarenja ciljeva u ratu sa Iranom, moguće smanjenje operacija
IndeksOnline pre 18 minutajoš 10 povezanih
Jokić bolji od Rajakovića, pogotkom u finišu slomio srce srpskom treneru: Veliki preokret Denvera u poslednjoj četvrtini nad Torontom!
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih