Повезане вести
Шиптарски лидер Курти опет провоцира: ЗСО мртво слово на папиру!
Правда 17.10.2019
Аљбин Курти, лидер Покрета Самоопредељење који је освојио највише гласова на изборима на КиМ, каже да нови преговори с Београдом треба да подразумевају три принципа - да нема договора без дијалога, да нема дијалога с мапама… »
Курти: Моја влада ће укинути таксу и успоставити пун реципроцитет са Србијом
Данас 17.10.2019
Ја сам свестан притисака које доживљавају Срби са Косова од паралелних структура Србије на Косову, од којих је једна и Српска листа, али српска заједница на Косову требало би да стекне снагу и да се престроји иза умеренијих… »
Курти: ЗСО мртво слово на папиру, Срби да се окрену умеренијим српским партијама
Н1 Инфо 17.10.2019
Ја сам свестан притисака које доживљавају Срби са Косова од паралелних структура Србије на Косову, од којих је једна и Српска листа, али српска заједница на Косову требало би да стекне снагу и да се престроји иза умеренијих… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана