Povezane vesti
Šiptarski lider Kurti opet provocira: ZSO mrtvo slovo na papiru!
Pravda 17.10.2019
Aljbin Kurti, lider Pokreta Samoopredeljenje koji je osvojio najviše glasova na izborima na KiM, kaže da novi pregovori s Beogradom treba da podrazumevaju tri principa - da nema dogovora bez dijaloga, da nema dijaloga s mapama oko teritorija i da se oko… »
Kurti: Moja vlada će ukinuti taksu i uspostaviti pun reciprocitet sa Srbijom
Danas 17.10.2019
Ja sam svestan pritisaka koje doživljavaju Srbi sa Kosova od paralelnih struktura Srbije na Kosovu, od kojih je jedna i Srpska lista, ali srpska zajednica na Kosovu trebalo bi da stekne snagu i da se prestroji iza umerenijih srpskih stranaka i političara… »
Kurti: ZSO mrtvo slovo na papiru, Srbi da se okrenu umerenijim srpskim partijama
N1 Info 17.10.2019
Ja sam svestan pritisaka koje doživljavaju Srbi sa Kosova od paralelnih struktura Srbije na Kosovu, od kojih je jedna i Srpska lista, ali srpska zajednica na Kosovu trebalo bi da stekne snagu i da se prestroji iza umerenijih srpskih stranaka i političara… »
Vesti dana »

Smena sunca i oblaka – mogući kratkotrajni pljuskovi na jugu, temperatura do 31 stepen
Glas Zaječara pre 38 minutajoš 13 povezanih

Sindikat traži da se Ustavni sud hitno izjasni o Posebnom kolektivnom ugovoru
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane

Inauguracija novog predsednika Poljske i gostovanje Zvezde: ’’Ovako nešto nisam dugo čuo...’’
Sportske.net pre 28 minutajoš 13 povezanih