Povezane vesti
"Tačno je, razvodimo se": Poznati pevač kojeg gledate u TLZP-u se rastaje od 13 godina mlađe misice, ona pala u depresiju
Blic 17.10.2019
Popularni pevač kojeg je publika upoznala kroz šou programu "X faktor", a sada ga svakog petka gleda u "Tvoje lice zvuči poznato", Daniel Kajmakoski, razvodi se od 13 godina mlađe supruge, makedonske misice Kristine Dimitrijevske. Naime, on je u… »
Tačno je! Kristina i ja nismo više zajedno! Daniel Kajmakovski rastaje od 13 godina mlađe misice! Bivša misica pala u…
Kurir 17.10.2019
Pevač Daniel Kajmakoski razvodi se od 13 godina mlađe supruge, makedonske misice Kristine Dimitrijevske. Naime, on je odlučio da stavi tačku na sve glasine. "Kristina i ja nismo zajedno već duže vreme. Brakorazvodna parnica je u toku. Doneli smo… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 7 minutajoš 180 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 24 povezane
Potonuo brod kod Egipta, potraga za preživelima; Ambasador Srbije: Nije bilo naših putnika
RTS pre 4 satijoš 24 povezane
"Sutra ću odrediti..." Inzagi u nedoumici pred meč Intera i Lajpciga u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 40 povezanih