Povezane vesti
"Ne pišite nam kaznu, u bolnici: Smo..." Sugrađanka je ostavila poruku na autu, a onda se oglasio i "Parking servis"
Blic 17.10.2019
Jedna sugrađanka parkirala je svoj automobil regularno u parking zoni, ali je umesto da plati parkiranje, ostavila poruku "da joj dete ide na hemoterapiju, te da joj ne pišu kaznu". - Molim vas nemojte nam pisati kaznu! U bolnici smo! Moje dete je… »
Obrt u priči koja nam je slomila srca: Slika parking kazne pored molbe majke deteta obolelog od raka zgranula je Srbiju, ali…
Večernje novosti 17.10.2019
Fotografija kazne koja se pojavila na društvenim mrežama, potresla je ljude širom Srbije. Ipak, istina je nešto drugačija. Fotografija kazne za parkiranje, koja se pojavila na društvenim mrežama, potresla je ljude širom Srbije. Na njoj se, pored… »
Molba majke zbog parkinga "zapalila net"! Evo šta kažu u Parking servisu
Mondo 17.10.2019
Na Twitteru se pojavila informacija da je "Parking servis" kaznio ženu koja se parkirala u krugu bolnice u Beogradu, iako je ostavila cedulju sa molbom da joj kaznu ne pišu jer je odvela dete na hemoterapiju. Parking servis: Reklamirajte. Na Twitteru se… »
Gore mreže: Majka bolesnog deteta moli - ne pišite nam kaznu za parking
Mondo 17.10.2019
Fotografija koja kruži Tviterom izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. Fotografija koja kruži Tviterom izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. Naime na fotografiji se vidi poruka ostavljena jutros u automobilu u Pasterovoj ulici u… »
"Ne pišite mi kaznu, dete mi je na hemioterapiji": Kazna je, ipak, stigla, ali je digla ogromnu buru
Telegraf 17.10.2019
Šta biste vi uradili na mestu radnika koji je napisao kaznu? Da li je važnije poštovati zakon ili biti čovek, u situaciji kada ne možete ispuniti oba? Ovo pitanje nametnulo se nakon što je potresna fotografija počela da kruži društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 1 satjoš 1 povezana