Povezane vesti
Proizvođači piva, vina i rakije dobili pedeset miliona dinara od Pokrajine
Moj Novi Sad 17.10.2019
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore vredne 50 miliona dinara za nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije i za sufinansiranje investicija za nabavku opreme za proizvodnju piva. "Iz godine u godinu mi izdvajamo sve veća… »
Mirović: Bespovratna sredstva za proizvodnju vina, rakije i piva u Vojvodini
Blic 17.10.2019
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore vredne 50 miliona dinara korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva po osnovu dva konkursa. Reč je o drugom Konkursu za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija za… »
Za proizvodnju vina, rakije i piva 50 miliona dinara
RTV 17.10.2019
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore vredne 50 miliona dinara za nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije i za sufinansiranje investicija za nabavku opreme za proizvodnju piva. "Iz godine u godinu mi izdvajamo… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 3 satajoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 2 satajoš 48 povezanih