Povezane vesti

Gudurić o bombardovanju, Priboju, Indijanapolisu...

Gudurić o bombardovanju, Priboju, Indijanapolisu...

N1 Info 17.10.2019
Marko Gudurić je nedavno za američki "Commercial Appeal" pričao o svom detinjstvu, NATO bobmardovanju, kao i o tome kako se zaljubio u košarku na prvi dodir sa loptom. Posle nekoliko solidnih sezona u Fenerbahčeu i Crvenoj zvezdi, Marko Gudurić je… »
Gudurić objasnio amerima: Nevini ljudi ginuli su tokom bombardovanja!

Gudurić objasnio amerima: Nevini ljudi ginuli su tokom bombardovanja!

Hot sport 17.10.2019
Dobar je bio Marko Gudurić u pripremnom periodu za Memfis Grizlise, upravo tako je skrenuo pažnju američkih medija na sebe. U razgovoru za ‘Commercial Appeal‘ govorio je o Indijanapolisu, bombardovanju Jugoslavije i svojoj karijeri. Istakao je… »
Gudurić o bombardovanju: Nevini ljudi su ginuli zbog politike ili ne znam čega

Gudurić o bombardovanju: Nevini ljudi su ginuli zbog politike ili ne znam čega

Sportski žurnal 17.10.2019
Srpski reprezentativac istakao je da ne bi menjao detinjstvo ni za šta na svetu, iako je kao dečak proživljavao bombardovanje. Košarkaš Memfisa Marko Gudurić rekao je da je osvajanje zlatne medalje, tada reprezentacije Jugoslavije, na Svetskom… »
Amerikanci upoznaju gudurića: Preživeo sam bombardovanje kao dete, ali nikada ne bih menjao svoje detinjstvo

Amerikanci upoznaju gudurića: Preživeo sam bombardovanje kao dete, ali nikada ne bih menjao svoje detinjstvo

Večernje novosti 17.10.2019
Kada je Srbija osvojila zlato u Indijanapolisu pucalo se iz oružja u znak slavlja. Tada smo svi počeli da igramo košarku, kaže bek Memfisa. Marko Gudurić (24) je, kao svaki novajlija u NBA ligi, interesantan lokalnim medijima. Dok čeka svoju ruki… »

Vesti dana »