Povezane vesti

Luka Mitrović pronašao novi klub!

Luka Mitrović pronašao novi klub!

Sportske.net 17.10.2019
Srbin će dobiti novu priliku da se dokaže u ACB ligi. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je dobio novu priliku u ovoj sezoni. Srbin je potpisao ugovor na nekoliko nedelja sa Marsesom kako bi zamenio povređene igrače kao što su Jankuba Sima i Pako del… »
Mitrović ponovo u Španiji

Mitrović ponovo u Španiji

Večernje novosti 17.10.2019
Luka će u narednih nekoliko nedelja pokušati da se dokaže u novom klubu kako bi odmenio povređene Jankuba Simu i Paka del Akilu. Bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović karijeru nastavlja u Manresi, potvrdio je danas španski klub. Krilni centar… »
Luka Mitrović ostaje u Španiji

Luka Mitrović ostaje u Španiji

Mozzart sport 17.10.2019
Privremeni ugovor u Manresi. Španija ostaje obećana zemlja za Luku Mitrovića. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde ostaće do daljeg na Pirinejskom poluostrvu, jer je našao novi klub. Mitrović će nositi u nastavku sezone dres Manrese, ali je u pitanju… »
Ostaje u Španiji: Luka Mitrović ima novi klub!

Ostaje u Španiji: Luka Mitrović ima novi klub!

Hot sport 17.10.2019
Nakon isteka ugovora sa Mursijom, Luka Mitrović je pronašao novi klub. Srpski reprezentativac i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović potpisao je ugovor sa Baksi Manresom. Dogovorena je saradnja do kraja sezone. Prethodne sezone u Mursiji… »

Vesti dana »