Повезане вести
Северина: Учитељице ми злостављају дете, бивши ми загорчава живот!
Мондо 17.10.2019
Пред почетак турнеје у неколико највећих градова екс-ИУ, хрватска певачица Северина оптужила школу коју похађа њен син, али и свог бившег мужа. Пред почетак турнеје у неколико највећих градова екс-ИУ, хрватска певачица Северина… »
Северина: Мог сина су учитељице злостављале
Дневник 17.10.2019
СЕВЕРИНА Којић данас је на прес конференцији у Загребу пред почетак турнеје открила да има велике приватне проблеме и оптужила школу коју похађа њен син за злостављање детета. Како тврди певачица, учитељице су њеног сина… »
Северина шокирала јавност: Сина су ми злостављали психички и физички, не жели да се враћа у школу
Вечерње новости 17.10.2019
Певачица тврди да учитељице злостављају њено дете. Огласила се и школа. ПЕВАЧИЦА Северина Којић на прес конференцији изнела је тешке оптужбе на рачун школе свог сина. Тврди да га учитељице тамо злостављају. Из школе су… »
Северина Којић није дошла по дете, а послала малог кебу: Дечак 2 и по сата чекао са учитељицама да Поповић одобри његово…
Курир 17.10.2019
Северина Којић тврди да су њеног сина Александра злостављали у школи када она због телесне повреде није могла да дође по њега, па је то уместо ње требало да уради супруг Игор. Ипак, учитељице нису дозволиле Игору да покупи… »
Вести дана »

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 23 минутајош 4 повезане

"Имам њен снимак" Скандалозна учесница Елите запретила Мини Врбашки: "Открићу све о њој"
Ало пре 1 сатјош 3 повезане