Povezane vesti

Severina: Učiteljice mi zlostavljaju dete, bivši mi zagorčava život!

Severina: Učiteljice mi zlostavljaju dete, bivši mi zagorčava život!

Mondo 17.10.2019
Pred početak turneje u nekoliko najvećih gradova ex-YU, hrvatska pevačica Severina optužila školu koju pohađa njen sin, ali i svog bivšeg muža. Pred početak turneje u nekoliko najvećih gradova ex-YU, hrvatska pevačica Severina optužila školu… »
Severina: Mog sina su učiteljice zlostavljale

Severina: Mog sina su učiteljice zlostavljale

Dnevnik 17.10.2019
SEVERINA Kojić danas je na pres konferenciji u Zagrebu pred početak turneje otkrila da ima velike privatne probleme i optužila školu koju pohađa njen sin za zlostavljanje deteta. Kako tvrdi pevačica, učiteljice su njenog sina zaključale u školu… »
Severina šokirala javnost: Sina su mi zlostavljali psihički i fizički, ne želi da se vraća u školu

Severina šokirala javnost: Sina su mi zlostavljali psihički i fizički, ne želi da se vraća u školu

Večernje novosti 17.10.2019
Pevačica tvrdi da učiteljice zlostavljaju njeno dete. Oglasila se i škola. PEVAČICA Severina Kojić na pres konferenciji iznela je teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se… »
Severina Kojić nije došla po dete, a poslala malog kebu: Dečak 2 i po sata čekao sa učiteljicama da Popović odobri…

Severina Kojić nije došla po dete, a poslala malog kebu: Dečak 2 i po sata čekao sa učiteljicama da Popović odobri…

Kurir 17.10.2019
Severina Kojić tvrdi da su njenog sina Aleksandra zlostavljali u školi kada ona zbog telesne povrede nije mogla da dođe po njega, pa je to umesto nje trebalo da uradi suprug Igor. Ipak, učiteljice nisu dozvolile Igoru da pokupi Aleksandra, sve dok se… »

Vesti dana »