Povezane vesti
Kirbi pitao čepurina zašto Srbi vole Ruse: Evo šta mu je odgovorio bivši ruski ambasador u Srbiji!
Pravda 17.10.2019
Aleksandar Čepurin otkrio je šta je za godine provedene u Srbiji naučio o našem narodu, a tom prilikom je podelio i jednu diplomatsku anegdotu. - Kada sam jednom prilikom razgovarao sa američkim ambasadorom u Beogradu Majklom Kirbijem, rekao mi je da… »
Zašto Srbi vole vas Ruse? Ovo je bivšeg ruskog ambasadora Čepurina pitao američki kolega Kirbi, a Rus ga je matirao odgovorom…
Kurir 17.10.2019
Aleksandar Čepurin otkrio je šta je za godine provedene u Srbiji naučio o našem narodu, a tom prilikom je podelio i jednu diplomatsku anegdotu. - Kada sam jednom prilikom razgovarao sa američkim ambasadorom u Beogradu Majklom Kirbijem, rekao mi je da… »
Vesti dana »
(Video) Vatra guta sve pred sobom na Novom Beogradu. Drama na Savskom keju, izbio veliki požar: Na terenu veliki broj vatrogasaca
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Poslednji na tabeli tvrd orah: Novi Pazar slavio posle 0:2 u setovima
Sandžak haber pre 3 satajoš 2 povezane
Prekid negativne serije Partizana: Srđan Blagojević trijumfalno započeo drugi mandat na klupi crno-belih
Danas pre 5 satijoš 1 povezana