Povezane vesti
Kirbi pitao čepurina zašto Srbi vole Ruse: Evo šta mu je odgovorio bivši ruski ambasador u Srbiji!
Pravda 17.10.2019
Aleksandar Čepurin otkrio je šta je za godine provedene u Srbiji naučio o našem narodu, a tom prilikom je podelio i jednu diplomatsku anegdotu. - Kada sam jednom prilikom razgovarao sa američkim ambasadorom u Beogradu Majklom Kirbijem, rekao mi je da… »
Zašto Srbi vole vas Ruse? Ovo je bivšeg ruskog ambasadora Čepurina pitao američki kolega Kirbi, a Rus ga je matirao…
Kurir 17.10.2019
Aleksandar Čepurin otkrio je šta je za godine provedene u Srbiji naučio o našem narodu, a tom prilikom je podelio i jednu diplomatsku anegdotu. - Kada sam jednom prilikom razgovarao sa američkim ambasadorom u Beogradu Majklom Kirbijem, rekao mi je da… »
Vesti dana »
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 3 minutajoš 33 povezane
Jokić predvodio Denver do nove pobede protiv Nju Orleansa, dobra partija Jovića u trijumfu Majamija
Danas pre 5 satijoš 24 povezane
Podnet optužni predlog protiv osumnjičenih za napad na studente Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 15 povezanih
Mali: Vlada Srbije obezbeđuje dodatnih 12,01 milijardi dinara za visoko obrazovanje
Insajder pre 2 satajoš 13 povezanih