Povezane vesti
Kirbi pitao čepurina zašto Srbi vole Ruse: Evo šta mu je odgovorio bivši ruski ambasador u Srbiji!
Pravda 17.10.2019
Aleksandar Čepurin otkrio je šta je za godine provedene u Srbiji naučio o našem narodu, a tom prilikom je podelio i jednu diplomatsku anegdotu. - Kada sam jednom prilikom razgovarao sa američkim ambasadorom u Beogradu Majklom Kirbijem, rekao mi je da… »
Zašto Srbi vole vas Ruse? Ovo je bivšeg ruskog ambasadora Čepurina pitao američki kolega Kirbi, a Rus ga je matirao odgovorom…
Kurir 17.10.2019
Aleksandar Čepurin otkrio je šta je za godine provedene u Srbiji naučio o našem narodu, a tom prilikom je podelio i jednu diplomatsku anegdotu. - Kada sam jednom prilikom razgovarao sa američkim ambasadorom u Beogradu Majklom Kirbijem, rekao mi je da… »
Vesti dana »
Situacija u Sjenici stabilna nakon padavina, vanredno stanje ostaje na snazi dok ima snežnih nanosa
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 6 minutajoš 42 povezane
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Serbian News Media pre 4 satijoš 29 povezanih
Pred novosadskim košarkašima težak zadatak u ABA 2 ligi, MZT je favorit u Skoplju
Dnevnik pre 36 minutajoš 31 povezana