Povezane vesti
Vučić: Dođi meni lupi šamar, što Vesiću, nađi nekog jačeg ako smeš!
Mondo 17.10.2019
Predsednik Srbije gostovao je u prvoj emisiji koju na TV Pink vodi Dušica Spasić i u njoj govorio o problemu Kosova, ali i poslednjim napadima predstavnika opozicije na Gorana Vesića i voditeljku RTS-a. Predsednik Srbije gostovao je u prvoj emisiji… »
Vučić opozicionaru koji je navodno palio knjigu: Dođi meni lupi vaspitnu umesto Vesiću, nađi jačeg od sebe
Radio 021 17.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su četiri osobe koje su palile knjigu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića "svi iz Saveza za Srbiju, koji su do sada bili na najmanje 15 skupova". Gostujući na Pinku, Vučić je rekao da… »
Vučić opozicionaru: Dođi meni lupi vaspitnu umesto Vesiću, nađi jačeg od sebe
N1 Info 17.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su četiri osobe koje su palile knjigu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića "svi iz Saveza za Srbiju, koji su do sada bili na najmanje 15 skupova". Gostujući na Pinku, Vučić je rekao da… »
Vesti dana »
Hamas odobrio spisak od 34 taoca za razmenu u okviru sporazuma za prekid vatre
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Danilo, sine, podnesi ostavku! Otac ministra policije javno pozvao sina da se povuče: "Pusti tog Bečića bez porekla, nastavi kao tvoji preci" (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Žestoke borbe se nastavljaju u Torecku; Zelenski: Bezbednosne garancije samo ako ih SAD obezbede
RTV pre 17 minutajoš 2 povezane