Повезане вести
Вучић: Дођи мени лупи шамар, што Весићу, нађи неког јачег ако смеш!
Мондо 17.10.2019
Председник Србије гостовао је у првој емисији коју на ТВ Пинк води Душица Спасић и у њој говорио о проблему Косова, али и последњим нападима представника опозиције на Горана Весића и водитељку РТС-а. Председник Србије гостовао… »
Вучић опозиционару који је наводно палио књигу: Дођи мени лупи васпитну уместо Весићу, нађи јачег од себе
Радио 021 17.10.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су четири особе које су палиле књигу заменика градоначелника Београда Горана Весића "сви из Савеза за Србију, који су до сада били на најмање 15 скупова". Гостујући на Пинку… »
Вучић опозиционару: Дођи мени лупи васпитну уместо Весићу, нађи јачег од себе
Н1 Инфо 17.10.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су четири особе које су палиле књигу заменика градоначелника Београда Горана Весића "сви из Савеза за Србију, који су до сада били на најмање 15 скупова". Гостујући на Пинку… »
Вести дана »
(Видео) „Само јако, брате“ подлетео под камион на Обреновачком путу, па се „обратио јавности“
Дневник пре 38 минутајош 49 повезаних
Кинески председник: Подржавамо све напоре у циљу постизања мира у Украјини
Вести онлине пре 3 минутајош 53 повезане
Министарка Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама о снабдевању: Два месеца није стигла ни кап сирове нафте, а да грађани и привреда то нису осетили
Курир пре 43 минутајош 25 повезаних
Народна банка Србије ћути о колапсу који им се спрема: Ризикује и замрзавање девизних резерви у иностранству
Правда пре 23 минутајош 21 повезана
Јокић, легендарни Вилт и нико други! Нестварни подаци се непрестано појављују! Оно што Србин ради је баш брутално
Курир пре 2 сатајош 55 повезаних