Povezane vesti
Haradinaj: Spečio sam pljačku 10 milijardi evra i plan Vučića, Rame i Tačija o podeli Kosova
Beta 17.10.2019
Odlazeći kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da je sprečio pljačku 10 milijardi evra, plan koji bi, prema njegovim rečima, bio realizovan podelom Kosova. Za to je okrivio predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kosovskog predsednika Hašima Tačija… »
Haradinaj zatresao Balkan: Sprečio sam pljačku 10 milijardi evra i plan Vučića, Rame i Tačija o podeli KiM
Pravda 17.10.2019
Odlazeći premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da je sprečio pljačku 10 milijardi evra, plan koji bi, prema njegovim rečima, bio realizovan podelom tzv. Kosova. Za ovo okrivljuje Aleksandra Vučića, Hašima Tačija i Edija… »
Haradinaj: Sprečio sam pljačku od 10 milijardi i plan Vučića, Rame i Tačija
N1 Info 17.10.2019
Odlazeći kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da je sprečio pljačku 10 milijardi evra, plan koji bi, prema njegovim rečima, bio realizovan podelom Kosova. Za to je okrivio predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kosovskog predsednika Hašima Tačija… »
Vesti dana »
Objavljena je prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Evo gde se i kad očekuje kiša, pa čak i sneg
Nova pre 16 minutajoš 30 povezanih
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Huti izdali novo upozorenje
RTS pre 16 minutajoš 47 povezanih
Ukrajinski zvaničnici odbacili Trampove navode da treba zameniti Zelenskog novim predsednikom
Insajder pre 6 minutajoš 34 povezane
Sutra počinje štampanje glasačkih listića, pravo glasa imaju 6.450.523 birača
Euronews pre 31 minutajoš 21 povezana