Повезане вести
Харадинај: Спечио сам пљачку 10 милијарди евра и план Вучића, Раме и Тачија о подели Косова
Бета 17.10.2019
Одлазећи косовски премијер Рамуш Харадинај изјавио је да је спречио пљачку 10 милијарди евра, план који би, према његовим речима, био реализован поделом Косова. За то је окривио председника Србије Александра Вучића, косовског… »
Харадинај затресао Балкан: Спречио сам пљачку 10 милијарди евра и план Вучића, Раме и Тачија о подели КиМ
Правда 17.10.2019
Одлазећи премијер привремених приштинских институција Рамуш Харадинај изјавио је да је спречио пљачку 10 милијарди евра, план који би, према његовим речима, био реализован поделом тзв. Косова. За ово окривљује Александра… »
Харадинај: Спречио сам пљачку од 10 милијарди и план Вучића, Раме и Тачија
Н1 Инфо 17.10.2019
Одлазећи косовски премијер Рамуш Харадинај изјавио је да је спречио пљачку 10 милијарди евра, план који би, према његовим речима, био реализован поделом Косова. За то је окривио председника Србије Александра Вучића, косовског… »
Вести дана »
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Ово је милена (56) која је умрла у Турској: Предузетница се 20 дана борила за живот након што су јој грешком лекара пробушена црева током липосукције
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
"Будите сложни и верујте у Српску и она ће победити" Вучевић: Народна скупштина РС симбол воље српског народа
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана