Povezane vesti
Haradinaj: Spečio sam pljačku 10 milijardi evra i plan Vučića, Rame i Tačija o podeli Kosova
Beta 17.10.2019
Odlazeći kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da je sprečio pljačku 10 milijardi evra, plan koji bi, prema njegovim rečima, bio realizovan podelom Kosova. Za to je okrivio predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kosovskog predsednika Hašima Tačija… »
Haradinaj zatresao Balkan: Sprečio sam pljačku 10 milijardi evra i plan Vučića, Rame i Tačija o podeli KiM
Pravda 17.10.2019
Odlazeći premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da je sprečio pljačku 10 milijardi evra, plan koji bi, prema njegovim rečima, bio realizovan podelom tzv. Kosova. Za ovo okrivljuje Aleksandra Vučića, Hašima Tačija i Edija… »
Haradinaj: Sprečio sam pljačku od 10 milijardi i plan Vučića, Rame i Tačija
N1 Info 17.10.2019
Odlazeći kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da je sprečio pljačku 10 milijardi evra, plan koji bi, prema njegovim rečima, bio realizovan podelom Kosova. Za to je okrivio predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kosovskog predsednika Hašima Tačija… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada glasova više od Blanuše
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
"Uveren sam da će novu dužnost obavljati sa predanošću" Vučić čestitao Karanu: "Vremena su teška, a pred našim narodom stoje ogromni izazovi"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Za pravi Superboul je potrebno dvoje – Sijetl ostavio Nju Ingland bez šanse i osvojio drugu NFL titulu
RTS pre 1 satjoš 2 povezane