Povezane vesti
Mali pravilnik ponašanja: Kako da budete bolji turista
Južne vesti 18.10.2019
Getty Images Da li je ovo turistička atrakcija ili moja lokalna pijaca? Istanbulski Bazar svakog dana poseti više od 400.000 ljudi „Sve više ljudi putuje - i to je sjajno! - ali više ne postoje skriveni dragulji." Taj komentar sam slučajno čuo u… »
Mali pravilnik ponašanja: Kako da budete bolji turista
Danas 18.10.2019
„Sve više ljudi putuje – i to je sjajno! – ali više ne postoje skriveni dragulji.“ Taj komentar sam slučajno čuo u Dablinu prošlog meseca, čekajuči u redu za ulazak u zemlju. Putnici su pričali o Dubrovniku i tome koliko u poslednje vreme… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 39 minutajoš 197 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 57 minutajoš 22 povezane