Повезане вести
Нови руски хеликоптери „претходница” Медведева
Политика 18.10.2019
На приказу способности ВС у суботу у Батајници учествоваће 2.400 војника, очекује се присуство премијера Руске Федерације. У суботу ће, поводом 75. годишњице од ослобођења Београда у Другом светском рату, на војном аеродрому… »
Грмело небо изнад батајнице! Одржана генерална проба за сутрашњу "Слободу 2019" (видео)
Правда 18.10.2019
Генерална проба приказа способности Војске Србије „Слобода 2019“, одржана је данас на батајничком Аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“, на коме се претходних дана, у сусрет приказу, учесници интензивно припремају и… »
Заглушујућа бука ваздухопловног ешелона проламала се над Батајницом: Одржана генерална проба "Слобода 2019" (фото)
Вечерње новости 18.10.2019
Све се одвијало под будним оком команде приказа која је водила рачуна да све буде у набољем реду за суботњи приказ. На батајничком Аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић", на којем се претходних дана у сусрет приказу… »
Генерална проба приказа "Слобода 2019"
РТС 18.10.2019
На батајничком Аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" одржана је генерална проба приказа способности Војске Србије "Слобода 2019". Више од 2.400 припадника Војске Србије, 100 борбених и неборбених возила и система и око 25… »
Војска спремна за сутрашњи приказ способности
РТВ 18.10.2019
БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да је све спремно за сутрашњи приказ способности Војске Србије "Слобода 2019" на батајничком Аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" поводом 75 година ослобођења… »
Медведев сутра у Београду поводом 75. годишњице ослобођења
Дневник 18.10.2019
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић угостиће сутра премијера Руске Федерације Дмитрија Медведева, који долази у једнодневну посету Србији, поводом 75. годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату. Очекује се да… »
У Београд стигли Ми-35М: Из Русије допремљени десантно-јуришни хеликоптери!
Правда 18.10.2019
Само дан након што су испоручена три војно-транспортна хеликоптера Ми-17В5 за РВ и ПВО Војске Србије, на батајнички војни аеродром јуче су из Русије допремљени и десантно-јуришни хеликоптери Ми-35М, сазнаје Спутњик из добро… »
На приказу способности Војске Србије “Слобода-2019“ учествоваће и хеликоптери Ми-35М
Танго Сикс 18.10.2019
Као и на војној паради одржаној 10. маја у Нишу поводом Дана победе у Другом светском рату, руске десантно-јуришне хеликоптере Ми-35М видећемо и на приказу способности Војске Србије “Слобода-2019“. Како је јуче јавио Спутњик, на… »
Вести дана »
Пријављивање за легализацију објеката по новом Закону почело јутрос у 4 сата
Данас пре 5 минутајош 11 повезаних
Јокићу полувреме довољно, тата Лука славио уз трипл-дабл!
Спортске.нет пре 19 минутајош 15 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 5 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних