Povezane vesti
Novi ruski helikopteri „prethodnica” Medvedeva
Politika 18.10.2019
Na prikazu sposobnosti VS u subotu u Batajnici učestvovaće 2.400 vojnika, očekuje se prisustvo premijera Ruske Federacije. U subotu će, povodom 75. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot… »
Grmelo nebo iznad batajnice! Održana generalna proba za sutrašnju "Slobodu 2019" (video)
Pravda 18.10.2019
Generalna proba prikaza sposobnosti Vojske Srbije „Sloboda 2019“, održana je danas na batajničkom Aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“, na kome se prethodnih dana, u susret prikazu, učesnici intenzivno pripremaju i svakodnevno… »
Zaglušujuća buka vazduhoplovnog ešelona prolamala se nad Batajnicom: Održana generalna proba "Sloboda 2019" (foto)
Večernje novosti 18.10.2019
Sve se odvijalo pod budnim okom komande prikaza koja je vodila računa da sve bude u naboljem redu za subotnji prikaz. Na batajničkom Aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović", na kojem se prethodnih dana u susret prikazu sposobnosti Vojske Srbije… »
Generalna proba prikaza "Sloboda 2019"
RTS 18.10.2019
Na batajničkom Aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" održana je generalna proba prikaza sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019". Više od 2.400 pripadnika Vojske Srbije, 100 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 25 vazduhoplova vredno se… »
Vojska spremna za sutrašnji prikaz sposobnosti
RTV 18.10.2019
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je sve spremno za sutrašnji prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019" na batajničkom Aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" povodom 75 godina oslobođenja Beograda u Drugom… »
Medvedev sutra u Beogradu povodom 75. godišnjice oslobođenja
Dnevnik 18.10.2019
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra premijera Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva, koji dolazi u jednodnevnu posetu Srbiji, povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Očekuje se da ruski premijer u… »
U Beograd stigli Mi-35M: Iz Rusije dopremljeni desantno-jurišni helikopteri!
Pravda 18.10.2019
Samo dan nakon što su isporučena tri vojno-transportna helikoptera Mi-17V5 za RV i PVO Vojske Srbije, na batajnički vojni aerodrom juče su iz Rusije dopremljeni i desantno-jurišni helikopteri Mi-35M, saznaje Sputnjik iz dobro obaviještenih izvora… »
Na prikazu sposobnosti Vojske Srbije “Sloboda-2019“ učestvovaće i helikopteri Mi-35M
Tango Six 18.10.2019
Kao i na vojnoj paradi održanoj 10. maja u Nišu povodom Dana pobede u Drugom svetskom ratu, ruske desantno-jurišne helikoptere Mi-35M videćemo i na prikazu sposobnosti Vojske Srbije “Sloboda-2019“. Kako je juče javio Sputnjik, na Batajnicu su… »
Vesti dana »
Studentski i građanski protest od 16 časova na različitim lokacijama u centru Niša
Danas pre 34 minutajoš 19 povezanih
Rizik od širenja požara u Kaliforniji i dalje veliki, jak vetar otežava gašenje
Euronews pre 39 minutajoš 20 povezanih