Повезане вести

Нови руски хеликоптери „претходница” Медведева

Нови руски хеликоптери „претходница” Медведева

Политика 18.10.2019
На приказу способности ВС у суботу у Батајници учествоваће 2.400 војника, очекује се присуство премијера Руске Федерације. У суботу ће, поводом 75. годишњице од ослобођења Београда у Другом светском рату, на војном аеродрому… »
Грмело небо изнад батајнице! Одржана генерална проба за сутрашњу "Слободу 2019" (видео)

Грмело небо изнад батајнице! Одржана генерална проба за сутрашњу "Слободу 2019" (видео)

Правда 18.10.2019
Генерална проба приказа способности Војске Србије „Слобода 2019“, одржана је данас на батајничком Аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“, на коме се претходних дана, у сусрет приказу, учесници интензивно припремају и… »
Заглушујућа бука ваздухопловног ешелона проламала се над Батајницом: Одржана генерална проба "Слобода 2019" (фото)

Заглушујућа бука ваздухопловног ешелона проламала се над Батајницом: Одржана генерална проба "Слобода 2019" (фото)

Вечерње новости 18.10.2019
Све се одвијало под будним оком команде приказа која је водила рачуна да све буде у набољем реду за суботњи приказ. На батајничком Аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић", на којем се претходних дана у сусрет приказу… »
Генерална проба приказа "Слобода 2019"

Генерална проба приказа "Слобода 2019"

РТС 18.10.2019
На батајничком Аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" одржана је генерална проба приказа способности Војске Србије "Слобода 2019". Више од 2.400 припадника Војске Србије, 100 борбених и неборбених возила и система и око 25… »
Војска спремна за сутрашњи приказ способности

Војска спремна за сутрашњи приказ способности

РТВ 18.10.2019
БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да је све спремно за сутрашњи приказ способности Војске Србије "Слобода 2019" на батајничком Аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" поводом 75 година ослобођења… »
Медведев сутра у Београду поводом 75. годишњице ослобођења

Медведев сутра у Београду поводом 75. годишњице ослобођења

Дневник 18.10.2019
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић угостиће сутра премијера Руске Федерације Дмитрија Медведева, који долази у једнодневну посету Србији, поводом 75. годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату. Очекује се да… »
У Београд стигли Ми-35М: Из Русије допремљени десантно-јуришни хеликоптери!

У Београд стигли Ми-35М: Из Русије допремљени десантно-јуришни хеликоптери!

Правда 18.10.2019
Само дан након што су испоручена три војно-транспортна хеликоптера Ми-17В5 за РВ и ПВО Војске Србије, на батајнички војни аеродром јуче су из Русије допремљени и десантно-јуришни хеликоптери Ми-35М, сазнаје Спутњик из добро… »
На приказу способности Војске Србије “Слобода-2019“ учествоваће и хеликоптери Ми-35М

На приказу способности Војске Србије “Слобода-2019“ учествоваће и хеликоптери Ми-35М

Танго Сикс 18.10.2019
Као и на војној паради одржаној 10. маја у Нишу поводом Дана победе у Другом светском рату, руске десантно-јуришне хеликоптере Ми-35М видећемо и на приказу способности Војске Србије “Слобода-2019“. Како је јуче јавио Спутњик, на… »

Вести дана »