Povezane vesti

Snup Dog pao u sevdah zbog šabanove pesme: Snimak repera zapalio društvene mreže u Srbiji! Pogledajte kako uživa u hitu…

Snup Dog pao u sevdah zbog šabanove pesme: Snimak repera zapalio društvene mreže u Srbiji! Pogledajte kako uživa u hitu…

Kurir 18.10.2019
"Umoran od noći, slomljen od života, na mome odelu tragovi od kiše. Javi se ljubavi, ja ne mogu više...", stihovi su poznate pesme " Otvori mi svoja vrata", kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Njih je u svom automobilu slušao poznati reper Snup… »
"Čovek sluša Šabana, ali nama Srbima nije dobar jedan Snoop Dogg..."

"Čovek sluša Šabana, ali nama Srbima nije dobar jedan Snoop Dogg..."

Mondo 18.10.2019
Srpska pevačica koja može da se pohvali saradnjom s legendarnim reperom komentariše snimak koji je zapalio Srbiju - Snoopa koji sluša Šabana i otkriva da "nam nije bio dovoljno dobar da ga pozovemo u našu zemlju" Srpska pevačica koja može da se… »
Snoop Dogg u sevdahu "odvrnuo" Šabana Šaulića: "Javi se, ljubavi!" (video)

Snoop Dogg u sevdahu "odvrnuo" Šabana Šaulića: "Javi se, ljubavi!" (video)

Mondo 18.10.2019
Poznati američki reper uživao je u glasu srpskog kralja narodne muzike. Poznati američki reper uživao je u glasu srpskog kralja narodne muzike. Snoop Dogg je poznat celom svetu kao jedan od najpopularnijih repera već dug niz godina, a ljudi već… »
Hit snimak! Snup Dog u kolima "raspalio" hit Šabana Šaulića!

Hit snimak! Snup Dog u kolima "raspalio" hit Šabana Šaulića!

Telegraf 18.10.2019
"Umoran od noći, slomljen od života, na mome odelu tragovi od kiše. Javi se ljubavi, ja ne mogu više...", čuje se na snimku, dok američki reper maksimalno uživa. Verovali ili ne, čuveni američki reper Snup Dog (47) uživa u hitovima legende… »

Vesti dana »