Povezane vesti
Ambasador Francuske u poseti novom sadu: Intenziviranje saradnje u oblasti bezbednosti, odbrane, EU integracije ,ekonomije…
Kurir 18.10.2019
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je novopostavljenog ambasadora Republike Francuske Nj.E. Žan Luj Falkonija u Gradskoj kući. On mu je tom prilikom poželeo srdačnu dobrodošlicu i poželeo uspešan rad u Republici Srbiji. Ambasador… »
Novi ambasador Francuske u poseti Novom Sadu (FOTO)
Moj Novi Sad 18.10.2019
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas u Gradskoj kući novopostavljenog ambasadora Republike Francuske NJ. E. Žan Luja Falkonija. On mu je tom prilikom poželeo srdačnu dobrodošlicu i poželeo uspešan rad u Republici Srbiji… »
Francuski ambasador u Novom Sadu - pripremaju se novi projekti kulturne saradnje
RTV 18.10.2019
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je novopostavljenog ambasadora Republike Francuske Nj.E. Žan Luj Falkonija u Gradskoj kući. On mu je tom prilikom poželeo srdačnu dobrodošlicu i poželeo uspešan rad u Republici Srbiji… »
Ambasador Francuske u poseti Novom Sadu
Dnevnik 18.10.2019
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je novopostavljenog ambasadora Republike Francuske Nj.E. Žan Luj Falkonija u Gradskoj kući. On mu je tom prilikom poželeo srdačnu dobrodošlicu i poželeo uspešan rad u Republici Srbiji. Ambasador… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana