Povezane vesti
Konačno im se zvezde spojile! Lepa Ivanija i sin Novice Zdravkovića razmenjivali nežnosti na kauču! A evo koji deo tela joj…
Kurir 18.10.2019
Ivanija Bajić i Dušan Zdravković već duži vremenski period flertuju, i samo se čekao momenat kada će nešto konkretno da se desi između njih. Naime, ranije je takmičarka zamerila pevaču što je stalno u alkoholisanom stanju i što samo tada ima… »
Svi pričaju kako će Ceca postati baka, a ona otišla iz Srbije: Za folk zvezdu nema zime, pokazala koliko uživa u toplim…
Kurir 18.10.2019
Svetlana Ceca Ražnatović postaće baka, a sada je rešila da ode na jedno putovanje. Nju je oduševila vest što će Veljko Ražnatović dobiti unuče, pa je podelila fotografiju buduće snajke Bogdane i svog sina, a onda i jedan snimak na Instagram… »
Novica Zdravković moli sina da ga poštuje: Samo jedno je tražio Dušanu, a on ga nije poslušao, pa se pevač opet javio!
Kurir 18.10.2019
Dušan Zdravković bio je intiman sa Ivanijom Bajić, a to se nije dopalo njegovom ocu Novici, koji se javio u rijalitiju. Novica Zdravković je od svog sina zatražio da ne pije, a Dušan ga nije poslušao. "Moj sin nije ispoštovao ni jednu moju reč. I… »
Okružen je vrelim cicama, zavodio po rijalitijima, a ipak je usamljen: Gastoz izneo privatne detalje, ovo pre od njega niste…
Kurir 18.10.2019
Nenad Marinković Gastoz važi za pravog šmekera među ženama, a priznao je da nije sve kako izgleda. On je progovorio o učešću u rijaliti programima, a tvrdi da više neće učestvovati. "Imam neke druge ambicije, prešao sam 3 igrice, vreme je da… »
Anabela i Andrej više se ne prate na Instagramu?! Spekuliše se da su bivši supružnici zaratili, a evo šta je prava istina…
Kurir 18.10.2019
Anabela Bukva se pre više od mesec dana razvela od Andreja Atijasa, a mnogi spekulišu da su nekadašnji supružnici prestali da se prate na društvenim mrežama. Andrej nije imao da kaže nijednu ružnu reč o svojoj bivšoj ženi posle razvoda, kao ni… »
Prštali poljupci, pa završili u krevetu: Ivania i Dušan se zaigrali ispod jorgana, pala vruća akcija! (Foto)
Kurir 18.10.2019
Ivania Bajić bila je ljuta kada joj Dušan Zdravković nije posvetio dovoljno pažnje, ali se u toku noći sve promenilo. Njih dvoje provodili su vreme zajedno, a na kraju završili i u krevetu, gde su se prekrili jorganom da niko ne vidi šta rade. Svi… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu: Blokirana raskrsnica kod Železničke stanice, došlo do incidenta zbog EU zastava
Blic pre 47 minutajoš 68 povezanih
Srbiju muče povrede, ali svim silama se ide na pobedu: Piksi govorio pred meč godine protiv Danske! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih
Šolc: Putinovi stavovi o ratu u Ukrajini nisu se promenili, razgovor je bio veoma detaljan
Euronews pre 2 satajoš 6 povezanih
Portparol Hezbolaha Mohamed Afif ubijen u izraelskom napadu na centar Bejruta
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih