Povezane vesti
Konačno im se zvezde spojile! Lepa Ivanija i sin Novice Zdravkovića razmenjivali nežnosti na kauču! A evo koji deo tela joj je…
Kurir 18.10.2019
Ivanija Bajić i Dušan Zdravković već duži vremenski period flertuju, i samo se čekao momenat kada će nešto konkretno da se desi između njih. Naime, ranije je takmičarka zamerila pevaču što je stalno u alkoholisanom stanju i što samo tada ima hrabrosti da… »
Novica Zdravković moli sina da ga poštuje: Samo jedno je tražio Dušanu, a on ga nije poslušao, pa se pevač opet javio!
Kurir 18.10.2019
Dušan Zdravković bio je intiman sa Ivanijom Bajić, a to se nije dopalo njegovom ocu Novici, koji se javio u rijalitiju. Novica Zdravković je od svog sina zatražio da ne pije, a Dušan ga nije poslušao. "Moj sin nije ispoštovao ni jednu moju reč. I dalje… »
Svi pričaju kako će Ceca postati baka, a ona otišla iz Srbije: Za folk zvezdu nema zime, pokazala koliko uživa u toplim…
Kurir 18.10.2019
Svetlana Ceca Ražnatović postaće baka, a sada je rešila da ode na jedno putovanje. Nju je oduševila vest što će Veljko Ražnatović dobiti unuče, pa je podelila fotografiju buduće snajke Bogdane i svog sina, a onda i jedan snimak na Instagram. Ceca je… »
Okružen je vrelim cicama, zavodio po rijalitijima, a ipak je usamljen: Gastoz izneo privatne detalje, ovo pre od njega niste…
Kurir 18.10.2019
Nenad Marinković Gastoz važi za pravog šmekera među ženama, a priznao je da nije sve kako izgleda. On je progovorio o učešću u rijaliti programima, a tvrdi da više neće učestvovati. "Imam neke druge ambicije, prešao sam 3 igrice, vreme je da ja režiram… »
Anabela i Andrej više se ne prate na Instagramu?! Spekuliše se da su bivši supružnici zaratili, a evo šta je prava istina…
Kurir 18.10.2019
Anabela Bukva se pre više od mesec dana razvela od Andreja Atijasa, a mnogi spekulišu da su nekadašnji supružnici prestali da se prate na društvenim mrežama. Andrej nije imao da kaže nijednu ružnu reč o svojoj bivšoj ženi posle razvoda, kao ni ona o… »
Prštali poljupci, pa završili u krevetu: Ivania i Dušan se zaigrali ispod jorgana, pala vruća akcija! (Foto)
Kurir 18.10.2019
Ivania Bajić bila je ljuta kada joj Dušan Zdravković nije posvetio dovoljno pažnje, ali se u toku noći sve promenilo. Njih dvoje provodili su vreme zajedno, a na kraju završili i u krevetu, gde su se prekrili jorganom da niko ne vidi šta rade. Svi se… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 9. februar: Sutra ujutro magla u toku dana oblačno
Serbian News Media pre 35 minutajoš 24 povezane
(Foto) Ovde je pronađen kidnapovani Daniel Kajmakoski. Pevač bio vezan na zadnjem sedištu, otmičari pobegli
Blic pre 10 minutajoš 47 povezanih
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 26 povezanih
Lindzi Von teško se povredila na spustu tokom Zimskih olimpijskih igara
Nedeljnik pre 35 minutajoš 47 povezanih
Ogromna zainteresovanost za Vučićevu meru: Poslednji dan za legalizaciju bespravnih objekata VIDEO
B92 pre 1 satjoš 23 povezane