Povezane vesti
"Taj osećaj i: Razočarenje..." Folkerka je pobedila rak, a sada otkrila bolan trenutak kada su joj prijatelji okrenuli leđa
Blic 18.10.2019
Pevačica Stanojka Bodiroža Ćana dobila je bitku sa opakom bolešću, a sada je otkrila da su joj mnogi prijatelji okrenuli leđa kada su saznali dijagnozu Ćana je 2013. godine ustanovila da boluje od opake bolesti, koju je na svu sreću rano otkrila… »
Izborila se sa opakom bolešću: Najbliži nisu bili uz nju tokom teškog perioda, a podelila je i potresan detalj zbog kog je…
Kurir 18.10.2019
Stanojka Bodiroža, svima poznatija kao Ćana, ispričala je svoju tešku, životnu priču, pa je otkrila i kako je dobila nadimak po kom je poznata. Ćana je 2013. godine ustanovila da boluje od opake bolesti, koju je na svu sreću rano otkrila. "Ja sam… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 24 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 24 minutajoš 42 povezane