Повезане вести
Вулетић се огласио на Твитеру поводом Звездиног пенала против Рада Навијачи Партизана незадовољни после пораза у Лучанима…
Вести онлине 19.10.2019
Потпредседник Партизана огласио се поводом једанаестерца досуђеног за Црвену звезду у петак на мечу са Радом. Црвено-бели су победили са 3:1, а судија Ђорђе Максимовић је досудио најстрожу казну после дуела Милана Родића са… »
Звездаш и партизановац - Савић: И мене је срамота због свега овога; Перић: Баш ме заболе колено да ли је био пенал, једва…
Спортски журнал 19.10.2019
Глумци, навијачи вечитих ривала, осврнули се на пенал свиран за Звезду против Рада. Нови меч Црвене звезде, нови пенал и нова бура. У 38. минуту дуела Црвена звезда - Рад (3:1) Марко Марин је гурнуо пас у простор, у казнени је… »
Сви знају да сам звездаш, али ово је срамота: Виктор Савић о пеналу црвено-белих!
Телеграф 19.10.2019
Познати глумац сматра да је највећи кривац за све лоше у српском фудбалу ФСС. Познати глумац Виктор Савић огласио се после меча Звезде и Рада (3:1) и пенала који је досуђен црвено-белима. Наиме, поново се води полемика да ли је… »
Познатог Звездаша срамота због пенала за Звезду!
Спортске.нет 19.10.2019
И њему је прекипело? Још једно коло и најмање још једна спорна судијска одлука која је подигла прашину у домаћој фудбалској јавности. Својом арбитражом синоћ се на ''Маракани'' у мечу Црвене звезде и Рада (3:1) није прославио… »
Виктор Савић о пеналу: Сви знате да сам звездаш, али ово је срамота (видео)
Вечерње новости 19.10.2019
Ако ико икада одлучи да иде и протестује испред ФСС било Гробар или Делија или ко год. Нека рачуна на мене - поручио је Савић. Црвена звезда је савладала Рад на стадиону “Рајко Митић” резултатом 3:1, али се најмање причало о… »
Виктор Савић о пеналу за звезду: Срамота ме нашег фудбала! ‘Делије’ и ‘Гробари’, идем са вама да протестујем! (фото)
Хот спорт 19.10.2019
Поново се дигла прашина око пенала досуђеног за Црвену звезду на утакмици са Радом коју је лидер шампионата решио у своју корист 3:1. Наиме, Црвена звезда је до другог гола стигла после пенала који је скривио голман Мирковић над… »
Виктор Савић: Сви знате да сам звездаш, али мене је срамота
Мондо 19.10.2019
"Ако ико икада одлучи да иде да протестује испред ФСС, било Гробар или Делија или ко год нека рачуна на мене", написао је Савић на Инстаграму. "Ако ико икада одлучи да иде да протестује испред ФСС, било Гробар или Делија или ко… »
Гобељић: Спретно сам реаговао и успео сам да изненадим голмана
Спортски журнал 19.10.2019
Шефова идеја је била да их нападнемо по боковима, тако да смо и Родић и ја имали задатак да идемо напред и центаршутевима покушавамо да “сломимо” одбрану гостију - каже Марко. Црвена звезда је савладала Рад (3:1) у оквиру 12… »
Снимак каже једно, Родић друго: Чист пенал, закачио ме!
Н1 Инфо 19.10.2019
Дефанзивац Црвене звезде Милан Родић нема дилему да ли је судија исправно поступио пошто је досудио прекршај над њим и пенал за црвено-беле против Рада. Родић је у пуном трку намеравао да обиђе голмана Грађевинара Марковића, али… »
Шта ви мислите? Звезда је убедљиво победила, а да ли је судија исправно досудио пенал за Звезду против Рада? /видео/
Спортал блиц 18.10.2019
Фудбалери Црвене звезде савладали су Рад 3:1 на стадиону "Рајко Митић". Црвено-бели су до другог гола на утакмици стигли са беле тачке, након што је Милан Родић пао у противничком шеснаестерцу. Јесте Звезда била бољи ривал у… »
А САД, тотенхем! Звезда одрадила добру генаралку, Рад пао на Маракани, пенали сумњиви на обе стране
Спортал блиц 18.10.2019
Фудбалери Црвене звезде савладали су Рад 3:1 у 12. колу Суперлиге. Утакмица је већ после 45 минута била практично решена, пошто су цевено-бели на паузи имали предност од два гола. Прва прилика је била довољна домаћину да дође до… »
Вести дана »

Велика британија позвала амбасадора Русије на разговор! Разлог: Повреда ваздушног простора НАТО пакта! "Неприхватљиво"
Курир пре 2 сатајош 33 повезане

Пољопривредници испред Бановине: Не можемо да живимо од свог рада, ово је зулум
Бета пре 16 минутајош 48 повезаних

Руска обавештајна служба оптужује ЕУ за мешање у унутрашње послове Србије
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 20 повезаних