Povezane vesti

Brnabić i Medvedev položili vence na Spomenik oslobodiocima

Politika pre 23 dana
Polaganjem venaca na Spomen-groblju oslobodilaca Beograda i Spomenik crvenoarmejcu, premijeri Srbije i Rusije, Ana Brnabić i Dmitrij Medvedev, odali su počast stradalima u borbi za oslobođenje Beograda u Drugom svetskom ratu, prenosi Tanjug. Premijere… »

Srbiji pomoć za očuvanje suvereniteta, mirno rešenje na osnovu Rezolucije 1244

Politika pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da Rusija podržava Srbiju i spremna je da joj pruži svaku pomoć u očuvanju njenog teritorijalnog suverentita i integriteta, napominući da je Rusija samo za mirno rešenje u skladu sa Rezolucijom 1244… »

Medvedev u Beogradu, vatromet u Moskvi

Politika pre 23 dana
Više od pet hiljada bezbednjaka iz Srbije i najmanje 30 iz Rusije u stopu će pratiti ruskog premijera tokom 12 sati koliko će provesti u Beogradu, na ukupno osam lokacija. Povodom 75. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu danas… »

Prikaz sposobnosti Vojske Srbije na vojnom aerodromu u Batajnici

Politika pre 23 dana
Prikaz sposobnosti Vojske Srbije „Sloboda 2019” na vojnom aerodromu „Pukovnik pilot Milenko Pavlović” u Batajnici izvodi se danas povodom obeležavanja 75. godišnice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, u prisustvu predsednika Srbije… »

Medvedev ispraćen uz pesmu "Ovo je Srbija" (video, foto)

Mondo pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev boravio je u jednodnevnoj poseti Srbiji povodom 75 godina od oslobođenja Beograda 1944. u Drugom svetskom ratu. Evo kako je izgledao današnji dan.. Premijer Rusije Dmitrij Medvedev boravio je u jednodnevnoj poseti Srbiji… »

Svečana večera u Topčideru i zdravice: Uz pesmu "Ovo je Srbija" Medvedev završio posetu Beogradu

Blic pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev boravi danas u jednodnevnoj poseti Srbiji. Povod njegovog dolaska je 75 godina od oslobođenja Beograda 1944. u Drugom svetskom ratu. 23.30 - Svečana večera u Topčideru Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je… »

Medvedev u Srbiji: Produbljivanje prijateljskih odnosa

Glas Amerike pre 23 dana
BEOGRAD — Predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev u subotu je u Beogradu razgovarao sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i predsednikom Aleksandrom Vučićem o najbitnijim političkim, trgovinskim, ekonomskim i kulturnim pitanjima. Medvedev je izjavio u… »

Medvedev u Beogradu: Rusija otvorena za dijalog sa EU, odnosi sa Srbijom kao primer

Slobodna Evropa pre 23 dana
"Rusija je zainteresovana za partnerske odnose sa Evropskom unijom. Želimo da imamo stabilan i predvidljiv ekonomski odnos", rekao je premijer Rusije Dmitrij Medvedev u Skupštini Srbije. On je poručio da je Rusija otvorena za ravnopravan dijalog sa EU… »

Ruski premijer u Beogradu povodom 75 godina oslobođenja

Vesti online pre 23 dana
Predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev stiže danas u jednodnevnu posetu Srbiji povodom 75 godina od oslobođenja Beograda 1944. u Drugom svetskom ratu, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Medvedeva će u 12.00 časova na… »

Prikaz sposobnosti Vojske Srbije završen, Medvedev nastavlja posetu Srbiji (VIDEO)

Vesti online pre 23 dana
Prikaz sposobnosti dela specijalnih i jedinica Kopnene vojske, naoružanih i opremljenih najsavremenijim naoružanjem i opremom po konceptu „1.500+“ i doniranim sredstvima iz Rusije „Sloboda 2019“, održan je danas u Batajnici, u prisustvu… »

ONO ŠTO SVAKI SRBIN ŽELI Pancir S čuvaće nam nebo? (video)

Dnevnik pre 23 dana
Tokom posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji biće definisani uslovi kupovine savremene vojne opreme saznaju beogradski mediji. Kako za B92 priča vojno-politički analitičar Vlade Radulović, razgovaraće se o kupovini PVO sistema kratkog… »

Završena poseta Medvedeva: "Uz pesmu 'Ovo je Srbija' ispratismo našeg prijatelja" VIDEO/FOTO

B92 pre 23 dana
Premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev tačno u podne stigao je u jednodnevnu posetu Srbiji. 23.18- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeras svečanu večeru za predsednika ruske Vlade Dmitrija Medvedeva i rusku delegaciju. Tokom… »

Medvedev u Beogradu – obeležavanje 75 godina od oslobođenja i podrška saradnji

RTS pre 23 dana
Ruski premijer Dmitrij Medvedev boravi u jednodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji, povodom obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Gost iz Rusije prisustvovao je prikazu sposobnosti vojske "Sloboda 2019" na aerodromu u… »

Da se ne zaboravi, ne sakrije, ne prekraja: Svečanom akademijom u prisustvu Medvedeva i Vučića obeleženo 75 godina od…

Večernje novosti pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev je boravio u poseti Beogradu, razgovarao sa zvaničnicima, obratio se poslanicima u Skupštini i govorio na svečanoj akademiji povodom jubileja oslobođenja Beograda. Premijer Rusije Dmitrij Medvedev je na beogradski… »

Vučić na svečanoj akademiji: Srbija neće dati svoju slobodu

Danas pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da Srbija neće dati svoju slobodu, neće se odreći svojih nacionalnih interesa i biće uvek uz svoj narod na Kosovu i Metohiji, kao i na svakom drugom mestu gde su mu prava ugrožena. Na… »

Vulin: Poseta Medvedeva čast, orijentisani na budućnost

Vesti online pre 23 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da je poseta ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji velika čast za Srbiju i da ona treba najviše da doprinese razvoju ekonomskih odnosa između dve zemlje. On će sa ruskim kolegom Junus-Bekom… »

Medvedev u Centru Sava: Čuvanjem istine o ratu čuva se i sećanje na junake

Novi magazin pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je večeras na svečanoj akademiji povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda, da je najbolji način da se sačuva sećanje na one koji su izvojevali tu pobedu očuvanje istine o ratu. "Ne treba da bude… »

Svečana akademija u centru Sava, medvedev poručio: Ratovali smo zajedno, tako će biti uvek! Vučić: Slobodu smo plaćali…

Kurir pre 23 dana
Intoniranjem himni Srbije i Rusije večeras je u beogradskom Sava centru počela svečana akademija kojom se obeležava 75 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. 21.10 - Predsednik Aleksandar Vučić poručio je večeras da Srbija zna… »

Vulin sa zamenikom ministra odbrane Ruske Federacije

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, u okviru posete predsednika ruske Vlade Dmitrija Medvedeva našoj zemlji, sastao se danas sa zamenikom ministra odbrane Ruske Federacije, general-potpukovnikom Junus-Bek Jevkurovim. Sagovornici su… »

Saradnja Rusije i Republike Srpske ide samo uzlaznom putanjom

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - "Saradnja Rusije i Republike Srpske ide samo uzlaznom linijom", poručio je premijer Rusije Dmitrij Medvedev, koji se u Beogradu sastao sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i predsednicom RS Željkom Cvijanović. "Ruska… »

Razmenjeni pokloni: Vučić je ruskom premijeru poklonio ikonu, a evo šta ona tačno znači

Blic pre 23 dana
Ruski premijer Dmitrij Medvedev poneće kući ikonu svetog rhangela Mihaila, koja će biti specijalan poklon srpskog predsednika Aleksandra Vučića. Reč je o ikoni koja je urađena na dasci, tehnikom jajčana tempera. Na njoj se nalazi arhangel Mihail… »

Novosti saznaju: Medvedevu ikona koja je simbol pobede dobra nad zlom; Vučić dobio knjigu i vino (foto)

Večernje novosti pre 23 dana
Kako "Novosti" saznaju Vučić će premijeru Ruske Federacije darivati ikonu svetog Arhangela Mihaila, koja je urađena na dasci, tehnikom jajčana tempera. PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, kako i dolikuje dobrom domaćinu, spremio je originalni… »

Od Vučića specijalan poklon! I Medvedev nešto njemu doneo

Mondo pre 23 dana
U jednodnevnoj poseti Beogradu danas boravi ruski premijer Dmitrij Medvev. Vučić i premijer Rusije razmenili su večeras poklone. U jednodnevnoj poseti Beogradu danas boravi ruski premijer Dmitrij Medvev. Vučić i premijer Rusije razmenili su večeras… »

Medvedev: Nemamo mnogo prijatelja, ali je Srbija jedan od njih (foto)

Mondo pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev kazao je da Rusija nema toliko prijatelja u svetu, ali da je Srbija jedan od njih. Premijer Rusije Dmitrij Medvedev kazao je da Rusija nema toliko prijatelja u svetu, ali da je Srbija jedan od njih. Premijer Rusije Dmitrij… »

Medvedev: Čestitam godišnjicu, želim vam mir, slobodu, prosperitet i blagostanje

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev čestitao je građanima Srbije 75. godišnjicu oslobođenja Beograda od nacističke okupacije u Drugom svetskom ratu, poručivši da "Srbiji želi mir, slobodu, prosperitet i blagostanje. Rusija podržava… »

Stav Rusije jasan, Medvedev poručio: Stav Rusije o poštovanju suvereniteta Srbije na Kosovu i rezolucije 1244! Uvek smo…

Kurir pre 23 dana
Ruski premijer Dmitrij Medvedev rekao je danas u Beogradu da je Srbija jedna od nevelikog broja zemalja koja je Rusiji prijatelj koji na isti način ocenjuje istorijske događjaje u vreme sve većeg revizionizma. "Ponekad prekrajanje istorije dobija… »

Brnabić i Medvedev položili vence na spomenike oslobodiocima

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Polaganjem venaca na Spomen-groblju oslobodilaca Beograda i Spomenik crvenoarmejcu, premijeri Srbije i Rusije, Ana Brnabić i Dmitrij Medvedev, odali su počast stradalima u borbi za oslobođenje Beograda u Drugom svetskom ratu. Predsednika… »

Svetski mediji o poseti Medvedeva Srbiji

B92 pre 23 dana
Američka agencija AP ocenjuje da je poseta ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji ilustracija bliskih kulturnih,istorijskih i verskih odnosa Srbije i Rusije. AP navodi da je ruski premijer danas prisustvovao vojnom prikazu povodom 75. godišnjice… »

Prikaz Vojske Srbije; Umećemo sami da sačuvamo svoju zemlju, nebo i ljude

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Na batajničkom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" završen je prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019", uz poruku predsednika Aleksandra Vučića, da će Srbija umeti sama da sačuva svoje nebo, zemlju i ljude. Prikaz je… »

"Mi smo bratski narodi": Medvedev: Podržavali smo Srbiju 1999. godine, to činimo i danas

Blic pre 23 dana
Rusija podržava Srbiju i spremna je da joj pruži neophodnu pomoć u očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta, poručio je danas popodne ruski premijer Dmitrij Medvedev, u obraćanju poslanicima srpskog parlamenta. Medvedev je istakao da se… »

Medvedev u Skupštini: Spremni smo da pružimo podršku očuvanju integriteta i suvereniteta Srbije

RTS pre 23 dana
Rusija je spremna da pruži svu neophodnu podršku u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, poručio je premijer Rusije Dmitrij Medvedev obraćajući se poslanicima Narodne skupštine Republike Srbije. Zahvalio je Srbiji što se nije… »

Medvedev stigao u Beograd: Pružićemo svaku pomoć Srbiji u očuvanju teritorijalnog suvereniteta i integriteta

Beta pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da Rusija podržava Srbiju i spremna je da joj pruži svaku pomoć u očuvanju njenog teritorijalnog suverentita i integriteta, napominući da je Rusija samo za mirno rešenje u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta… »

Brnabić i Medvedev za jačanje strateškog partnerstva Srbije i Rusije

Blic pre 23 dana
Predsednica Vlade Ana Brnabić i predsednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Medvedev danas su u srdačnom razgovoru potvrdili čvrsto opredeljenje za dalje jačanje političkih odnosa i strateškog partnerstva dve zemlje i produbljivanje saradnje u svim… »

Dodik: Pitanje gasovoda jedno od prioritetnih tema sa Medvedevim

Vesti online pre 23 dana
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevim imati niz otvorenih pitanja vezanih za ekonomsku saradnju sa Ruskom federacijom. – Republika Srpska ima nameru da se pridruži gasovodu „Turski… »

Medvedev posle svečanog dočeka ispred Palate Srbija pred poslanicima u Skupštini: Rusija se zalaže za mirno rešenje…

Kurir pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev boravi u poseti Srbiji, a posle svečanog dočeka ispred Palate Srbija i obraćanja u Skupštini Srbije polažio je vence na Spomen-groblju oslobodilaca Beograda i na Spomenik crvenoarmejcu. Prethodno, ruski premijer, koji… »

Srbija je čvrst partner: Saradnja u oblasti energetike, infrastrukture, turizma, poljoprivrede

B92 pre 23 dana
Beograd -- Premijer Ruske Federacije prilikom svog obraćanja poslanicima Skupštine Srbije, osvrnuo se na na ekonomsku saradnju dve države. Medvedev je istakao saradnju Rusije i Srbije u oblasti poljoprivrede, železnice, ali i u gradnji gasovoda… »

Zvaničnici o poseti Medvedeva

RTS pre 23 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za rusku agenciju Tas da poseta premijera Rusije Dmitrija Medvedeva pruža mogućnost da se razmotre strateški odnosi Beograda i Moskve. Ministar odbrane Aleksandara… »

Svetski i regionalni mediji o poseti ruskog premijera

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Američka agencija AP ocenila je danas da je poseta ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji ilustracija bliskih kulturnih, istorijskih i verskih odnosa Srbije i Rusije. AP navodi da je ruski premijer danas prisustvovao vojnom prikazu povodom… »

Teroristi prepadnuti, avion spašen: Ovako izgleda vojni prikaz "Sloboda 2019" u Batajnici (foto, video)

Blic pre 23 dana
Prikaz sposobnosti Vojske srbije "Sloboda 2019" na vojnom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" u Batajnici izvodi se danas povodom obeležavanja 75. godišnice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra… »

Okršaj na nebu iznad Batajnice: "Migovi" u borbi jedan na jedan (video)

Blic pre 23 dana
"Sloboda 2019" - prikaz sposobnosti dela specijalnih i jedinica Kopnene vojske, naoružanih i opremljenih najsavremenijim naoružanjem i opremom po konceptu "1.500+", održan je danas u Batajnici, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i… »

Dodik: Sa Medvedevim o "Turskom toku" i ekonomskoj saradnji

B92 pre 23 dana
Beograd -- Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevim otvoriće niz otvorenih pitanja vezanih za ekonomsku saradnju sa Rusijom. "Republika Srpska ima nameru da se pridruži gasovodu "Turski tok". To zavisi od… »

Razmatranje strateških odnosa Beograda i Moskve Stefanović: Saradnja dve zemlje neprestano napreduje

Kurir pre 23 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da poseta premijera Rusije Dmitrija Medvedeva pruža mogućnost da se razmotre strateški odnosi Beograda i Moskve. - Poseta Medvedeva uvek ima izuzetno… »

Put u budućnost! Vulin o poseti Medvedeva: Ovo je velika čast za Srbiju

Kurir pre 23 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da je poseta ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji velika čast za Srbiju i da ona treba najviše da doprinese razvoju ekonomskih odnosa između dve zemlje. On će sa ruskim kolegom Junus-Bekom… »

Svečani doček za Medvedeva ispred Palate Srbija

Vesti online pre 23 dana
Predsednica vlade Ana Brnabić priredila je ispred Palate Srbija, svečani dočak za premijera Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Prethodno, ruski premijer, koji je u Srbiju stigao povodom obeležavanja 75… »

Vučić: Umećemo sami da sačuvamo svoju zemlju, nebo i ljude

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Na batajničkom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" završen je prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019", uz poruku predsednika Aleksandra Vučića, da će Srbija umeti sama da sačuva svoje nebo, zemlju i ljude. Prikaz je održan… »

Brnabić i Medvedev: Poseta potvrda dobrih odnosa Srbije i RF

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Premijeri Srbije i Rusije, Ana Brnabić i Dmitrij Medvedev, složili su se danas u Beogradu da njihovi razgovori predstavljaju priliku da se jos jednom potvdi spremnost za dalji razvoj saradnje između dve zemlje i obeleži savezništvo iz Drugog… »

Brnabić i Medvedev: Poseta potvrda dobrih odnosa Srbije i Rusije

Vesti online pre 23 dana
Premijeri Srbije i Rusije, Ana Brnabić i Dmitrij Medvedev, složili su se danas u Beogradu da njihovi razgovori predstavljaju priliku da se još jednom potvdi spremnost za dalji razvoj saradnje između dve zemlje i obeleži savezništvo iz Drugog… »

Vojni spektakl za Medvedeva u Batajnici FOTO

B92 pre 23 dana
Prikaz sposobnosti VS "Sloboda 2019" na aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" u Batajnici izvodi se povodom obeležavanja 75. godišnice oslobođenja BG. Prikaz sposobnosti obavlja se prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera… »

U čast precima i saveznicima – vojni spektakl i na nebu i na zemlji

RTS pre 23 dana
Povodom obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Batajnici održan je prikaz "Sloboda 2019". Sposobnost Vojske Srbije pokazalo je više od 2.400 pripadnika VS, 100 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 25 vazduhoplova. Vežbi je… »

Svečani doček za Medvedeva ispred Palate Srbija, razgovori o saradnji

RTS pre 23 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić svečano je, uz počasni bataljon Garde Vojske Srbije, dočekala ruskog kolegu Dmitrija Medvedeva ispred Palate Srbija. Intonirane himne Rusije i Srbije. Usledili razgovori Brnabićeve i Medvedeva. Premijerka Srbija… »

Brnabićeva i Medvedev uoči sastanka: Današnja poseta je potvrda dobrih odnosa Srbije i Rusije (foto)

Kurir pre 23 dana
Premijeri Srbije i Rusije, Ana Brnabić i Dmitrij Medvedev, složili su se danas u Beogradu da njihovi razgovori predstavljaju priliku da se jos jednom potvdi spremnost za dalji razvoj saradnje između dve zemlje i obeleži savezništvo iz Drugog svetskog… »

Vučić: Vojna vežba vrlo dobra, samo sposobna vojska garantuje mir u državi

RINA pre 23 dana
Beograd - Povodom 75. godišnjice oslobođena Beograda na Vojnom aerodromu u Batajnici prikazana je vojna vežba u kojoj je demonstrirana sposobnost Vojske Srbije. Predsednik Srbije i vrhovni komandant, Aleksandar Vučić ocenio je vežbu maksimalnom… »

Vučić: Umećemo sami da sačuvamo svoju zemlju, nebo i ljude

Vesti online pre 23 dana
Na batajničkom aerodromu „Pukovnik pilot Milenko Pavlović“ završen je prikaz sposobnosti Vojske Srbije „Sloboda 2019“, uz poruku predsednika Aleksandra Vučića, da će Srbija umeti sama da sačuva svoje nebo, zemlju i ljude. Prikaz je održan… »

Sloboda 2019 - prikaz sposobnosti VS, i na zemlji i na nebu

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Prikaz sposobnosti dela specijalnih i jedinica Kopnene vojske, naoružanih i opremljenih najsavremenijim naoružanjem i opremom po kon ceptu "1.500+" i doniranim sredstvima iz Rusije "Sloboda 2019", počeo je danas u Batajnici, u prisustvu… »

Kurir TV uživo Medvedev u Beogradu, spektakl na batajničkom aerodromu: Vučić srdačno dočekao ruskog premijera! Orlovi…

Kurir pre 23 dana
BEOGRAD - Ruski premijer Dmitrij Medvedev danas je u podne stigao u zvaničnu posetu Beogradu. Domaćin mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na aerodromu ga je dočekala premijerka Ana Brnabić, a na batajničkom aerodromu predsednik Vučić posle… »

Vučić na prikazu sposobnosti Vojske Srbije Sloboda 2019: Umećemo sami da sačuvamo svoju zemlju, nebo i ljude!

Kurir pre 23 dana
Na batajničkom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" završen je prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019", uz poruku predsednika Aleksandra Vučića, da će Srbija umeti sama da sačuva svoje nebo, zemlju i ljude. View this post on… »

Vučić poručuje: Umećemo sami da čuvamo svoje nebo, zemlju i ljude! (video)

Mondo pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle prikaza sposobnosti Vojske Srbije u Batajnici da će Srbija nastaviti da štiti svoje slobodarske tradicije i da umeti "sama da čuva svoje nebo, zemlju i ljude". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Dolazak Medvedeva svedočanstvo dobrih odnosa Srbije i Rusije

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Dolazak predsednika Vlade Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva u Srbiju svedočanstvo je ozbiljnih i dobrih odnosa Srbije i Rusije koja veliku pažnju pridaje i kosovskom problemu i traženju rešenja kroz dijalog, ocenio je danas generalni… »

Vučić: Štitićemo naše slobodarske tradicije, umećemo da očuvamo svoje nebo, zemlju, ljude

Novi magazin pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle prikaza sposobnosti Vojske Srbije povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, da će Srbija nastaviti da štiti svoje slobodarske tradicije i da umeti "sama da čuva… »

Velika podrška našem narodu! Selaković: Dolazak Medvedeva svedočanstvo dobrih odnosa Srbije i Rusije

Kurir pre 23 dana
Dolazak predsednika Vlade Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva u Srbiju svedočanstvo je ozbiljnih i dobrih odnosa Srbije i Rusije koja veliku pažnju pridaje i kosovskom problemu i traženju rešenja kroz dijalog, ocenio je danas generalni sekretar… »

Medvedev stigao u Srbiju

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Ruski premijer Dmitrij Medvedev je stigao u jednodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, povodom obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Medvedev je na… »

Premijera Rusije u Beogradu dočekalo iznenađenje: Vučić Medvedevu poklanja ikonu koja je simbol pobede dobra nad zlom

Pravda pre 23 dana
Ruski premijer Dmitrij Medvedev stigao je u jednodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, povodom obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Medvedev je na beogradski… »

Šta će sve biti prikazano u Batajnici?

Vesti online pre 23 dana
Prikaz sposobnosti Vojske srbije „Sloboda 2019“ na vojnom aerodromu „Pukovnik pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici izvodi se danas povodom obeležavanja 75. godišnice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, u prisustvu predsednika Srbije… »

Šta će sve biti prikazano u Batajnici

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019" na vojnom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" u Batajnici izvodi se danas povodom obeležavanja 75. godišnice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, u prisustvu predsednika Srbije… »

Medvedev stigao u Srbiju

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Ruski premijer Dmitrij Medvedev je stigao u jednodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, povodom obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Medvedev je na… »

Medvedev na Tviteru najavio posetu Beogradu: Rusija i Srbija su partneri u ekonomiji i politici

Kurir pre 23 dana
Rusija i Srbija su partneri u ekonomiji i politici, poručio je predsednik ruske vlade Dmitrij Medvedev uoči današnje posete Beogradu. "Danas ću biti u Srbiji u zvaničnoj poseti. Rusija i Srbija su partneri u ekonomiji i politici, naši pogledi na… »

"Naš najveći kritičar je naš vrhovni komandant predsednik Aleksandar Vučić"

B92 pre 23 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je će danas na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" na Batajnici VS pokazati čime raspolaže. Takođe, i u kojem pravcu će se razvijati. "Vojska je uvek spremna za prikaz sposobnosti", rekao je Vulin. On… »

Ovo je posebna ikona koju će Vučić danas pokloniti medvedevu: Evo koja je njena simbolika i zbog čega je to važno za…

Kurir pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kako i dolikuje dobrom domaćinu, spremio je originalni poklon za Dmitrija Medvedeva. Premijeru Ruske Federacije će predsednik Srbije darivati ikonu svetog Arhangela Mihaila, koja je urađena na dasci, tehnikom… »

Državni vrh Srbije zajedno sa medvedevim na prikazu sposobnosti vs: Evo šta će sve danas biti prikazano u Batajnici (foto)

Kurir pre 23 dana
Prikaz sposobnosti Vojske srbije "Sloboda 2019" na vojnom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" u Batajnici izvodi se danas povodom obeležavanja 75. godišnice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra… »

Sputnjik saznaje: Vučić za Medvedeva spremio specijalan poklon (foto)

Sputnik pre 23 dana
Prema saznanjima Sputnjika, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će premijeru Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu pokloniti ikonu Svetog Arhangela Mihaila. Premijer Ruske Federacije dobiće ikonu naslikanu temperom na dasci, na kojoj je predstavljen… »

Vulin: Vojska je uvek spremna za prikaz sposobnosti

Dnevnik pre 23 dana
BEOGRAD: Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da na današnjem prikazu sposobnosti na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" na Batajnici Vojska Srbije pokazati čime raspolaže i u kojem pravcu će se razvijati. "Vojska je uvek spremna za… »

Imaću čast! Vučić je ovim rečima najavio posetu medvedeva: Predsednik Srbije ugostiće danas ruskog premijera u Beogradu

Kurir pre 23 dana
Na vežbi u Batajnici učestvuje preko 2.000 vojnika, više od 25 vazduhoplova i preko 100 borbenih i neborbenih vozila. BEOGRAD - Na batajničkom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" danas će biti održan prikaz sposobnosti Vojske Srbije… »

Ruski premijer u Beogradu povodom 75 godina oslobođenja

RTS pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće premijera Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva, koji dolazi u jednodnevnu posetu Srbiji, povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Očekuje se da ruski premijer u razgovorima sa… »

Vojska Srbije uvek spremna za prikaz sposobnosti Vulin: Postoji želja da se pokažemo u najboljem svetlu, to od nas zahteva…

Kurir pre 23 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da će na današnjem prikazu sposobnosti na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" na Batajnici Vojska Srbije pokazati čime raspolaže i u kojem pravcu će se razvijati. - Vojska je uvek spremna za prikaz… »

Zapadni mediji: Medvedev Srbiji donosi Putinovu garanciji za KiM!

Pravda pre 23 dana
Premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, koji danas stiže u posetu Beogradu, donosi Srbiji čvrste garancije Kremlja u vezi sa pitanjem Kosova, pišu zapadni mediji. Nemački javni servis "Dojče vele" javlja da je zvanična Moskva spremna da podrži… »

Medvedev danas u Beogradu: Ceremonije, ugovori, zatvaranje ulica

B92 pre 23 dana
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev dolazi danas u zvaničnu posetu Beogradu. Tokom nje će sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić biti razmotren kompleks bilateralnih trgovinsko-ekonomskih i kulturno-humanitarnih odnosa… »

Vulin: Vojska je uvek spremna za prikaz sposobnosti

RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da na današnjem prikazu sposobnosti na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" na Batajnici Vojska Srbije pokazati čime raspolaže i u kojem pravcu će se razvijati. "Vojska je uvek spremna za… »

Medvedev u Srbiju donosi sporazume o moćnom PVO sistemu koji se dokazao u Siriji i nuklearnom centru

Večernje novosti pre 23 dana
Tokom posete ruskog premijera treb trebalo bi da budu definisani uslovi kupovine savremene vojne opreme. Tokom današnje posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Beogradu trebalo bi da budu definisani uslovi kupovine savremene vojne opreme, odnosno… »

Medvedev se u Beogradu sastaje i sa Miloradom Dodikom

Večernje novosti pre 23 dana
Dodik je ranije najavio da će s Medvedevim razgovarati o ekonomskoj saradnji, situaciji u Republici Srpskoj i BiH. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sastaće se u Beogradu sa predsednikom Vlade Ruske Federacije Dmitrijem Medvedovim, pre… »

Vulin za RTS: "Sloboda 2019" – nešto za šta se vojska uvek sprema

RTS pre 23 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže za RTS da će na današnjem prikazu sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" biti prikazano ono sa čime Vojska raspolaže, ali i u kojem pravcu će se razvijati. Obeležavanje 75… »

Medvedev Srbima donosi silu sa istoka! Beograd kupuje moćni PVO sistem "Pancir-S"!

Pravda pre 23 dana
Tokom posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva trebalo bi da budu definisani uslovi kupovine savremene vojne opreme, odnosno nabavke PVO sistema "Pancir S" i izgradnje Istraživačkog centra za nuklearne tehnologije. "U delegaciji bi trebalo da bude i… »

"Pancir S" čuvaće srpsko nebo

B92 pre 23 dana
Tokom posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji biće definisani uslovi kupovine savremene vojne opreme. Kako za B92 priča vojno-politički analitičar Vlade Radulović, razgovaraće se o kupovini PVO sistema kratkog dometa "Pancir S1". Što se… »

Medvedev potvrđuje snažno rusko prisustvo u Srbiji

Danas pre 23 dana
Sagovornici Danasa o značaju posete predsednika vlade Rusije Beogradu Dolazak Dmitrija Medvedeva u Beograd ima pre svega simbolički značaj jer se time obeležava godišnjica oslobađanja prestonice u Drugom svetskom ratu u kojem je važnu ulogu… »

Medvedev danas po celom Beogradu, spremite se za gužve u saobraćaju

Mondo pre 23 dana
Predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev stiže danas u jednodnevnu posetu Srbiji povodom 75 godina od oslobođenja Beograda 1944. u Drugom svetskom ratu, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Vlade Rusije Dmitrij… »

"Pancirom" pritiska zbog Trampa: Svi detalji posete Medvedeva Srbiji

Blic pre 24 dana
Predsednik ruske vlade Dmitrij Medvedev dolazi sutra u jednodnevnu posetu Srbiji povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda. Medvedev će sa državnim vrhom Srbije razgovarati o Kosovu, a očekuje se da budu potpisani sporazumi o nabavci PVO sistema… »

Vesti dana »