Повезане вести
Ибрахимовић добио позив из Болоње: Због Синише је и нереално могуће
Вечерње новости 19.10.2019
Михајловић ме звао. Рекао ми је да ће сви трчати за мене, а мој посао би био само да стојим и дајем голове – рекао је легендарни шведски нападач. ШВЕЂАНИН Златан Ибрахимовић најавио је повратак у Италију, а један од позива добио… »
Ибрахимовић: Само због Михе бих прешао у Болоњу
Н1 Инфо 19.10.2019
Шведски фудбалер Златан Ибрахимовић рекао је да би могао да се врати у Серију А, а као могуће дестинације навео је Наполи, Болоњу и Интер. Током трофејне каријере, Ибрахимовић је од та три клуба већ играо за ‚Неразуре‘, а такође… »
Златане, свака част за изјаву: "Михо, само због тебе бих дошао у Болоњу!"
Мондо 19.10.2019
"Ако променим мишлење, одмах ћу га назвати", казао је Ибрахимовић за Михајловића, човека коме је толико сличан по карактеру. "Ако променим мишлење, одмах ћу га назвати", казао је Ибрахимовић за Михајловића, човека коме је… »
Сјајни Ибрахимовић: Дошао бих у Болоњу због Михе! Рекао ми је ‘Овде би сви трчали за тебе’!
Хот спорт 19.10.2019
Сјајан интервју дао је Златан Ибрахимовић за ‘Газету дело спорт’, а говорио је о Наполију, Интеру, Милану и Болоњи. Швеђанин има 38 година, али и даље игра као да је младић. Остало је да заврши сезону у Лос Анђелес Галаксију, а… »
Ибрахимовић о свему: Због Марадоне бих у Наполи, због Михе у Болоњу! Милан је трагедија
Моззарт спорт 19.10.2019
“Само причају, ништа не раде. Малдини није за директора“, каже прослављени голгетер. Чизма га је запамтила. Чизма га је волела. Јувентус, Интер, Милан... Златану Ибрахимовићу није било важно. Он је био плаћен да даје голове и –… »
Вести дана »

Хладно јутро, сунчан дан: На истоку облачно, до 20 степени у Србији
Данас пре 42 минутајош 18 повезаних

Милојевић сања место селектора: „Не знам колико ћу још бити тренер Звезде…“
Нова пре 16 минутајош 18 повезаних

Полиција појачано контролише саобраћај око пешачких прелаза
Бујановачке пре 12 минутајош 13 повезаних

Напад на Полтавску област, стала производња гаса; ФСБ: НАТО умешан у инциденте са дроновима изнад ЕУ
РТС пре 26 минутајош 13 повезаних