Povezane vesti
Bakir Izetbegović: Moj otac se borio da vrati islam, uspeo je
Vesti online 19.10.2019
Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je danas u Sarajevu da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspeo, kao i da se borio za opstanak svog naroda. On je dodao da je Alija Izetbegović mladost proveo boreći se za reintepretaciju islama, da… »
Bakir Izetbegović: Moj otac se borio da vrati islam, USPEO JE
IndeksOnline 19.10.2019
SARAJEVO – Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je danas u Sarajevu da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspeo, kao i da se borio za opstanak svog naroda. On je dodao da je Alija Izetbegović mladost proveo boreći se za… »
Bakir Izetbegović:Moj otac se borio da vrati islam,uspeo je
Večernje novosti 19.10.2019
Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je danas u Sarajevu da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspeo. Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je danas u Sarajevu da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspeo, kao i da se… »
Bakir Izetbegović: Moj otac se borio za islam, na nama je da to nastavimo
Sputnik 19.10.2019
Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je danas u Sarajevu da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspeo. On je dodao da je Alija mladost proveo boreći se za reinterpretaciju islama, da se nađe prostor za tu veru i za opstanak svog naroda… »
Moj otac se borio da povrati islam u Bosnu i u tome je uspeo! Očuvanje države još završeno, ali ima velike šanse da i to…
Alo 19.10.2019
Komemoracija 16 godina od smrti Alije Izetbegovića. * Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspeo * On je dodao da je Alija Izetbegović mladost proveo boreći se za reintepretaciju islama, da se… »
Vesti dana »

Ukrajina spremna na prekid vatre, Amerika poručuje ‘lopta na ruskom terenu’
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 2 satajoš 1 povezana