Povezane vesti

"Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali sada sam odlučila sve da ispričam!"

"Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali sada sam odlučila sve da ispričam!"

Alo 19.10.2019
Slučaj iz Zadra oslobodio je straha i poniženja dve žene iz Međimurja koje su danas prvi put ispričale svoje životne traume uzrokovane silovanjem. Suze i drhtanje prilikom kazivanja, samo su još jedan dokaz šta proživljavaju u sudskoj praksi koja… »
Dve žene otkrile na protestu u Čakovcu da su silovane: Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali…

Dve žene otkrile na protestu u Čakovcu da su silovane: Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali…

Kurir 19.10.2019
Slučaj iz Zadra oslobodio je straha i poniženja dve žene iz Međimurja koje su danas prvi put ispričale svoje životne traume uzrokovane silovanjem. Suze i drhtanje prilikom kazivanja, samo su još jedan dokaz šta proživljavaju u sudskoj praksi koja… »
Dosta nam je ličkog rukovanja i dalmatinskog milovanja: Hrvatska na nogama zbog slučaja grupnog silovanja, širom zemlje…

Dosta nam je ličkog rukovanja i dalmatinskog milovanja: Hrvatska na nogama zbog slučaja grupnog silovanja, širom zemlje…

Kurir 19.10.2019
Brojni građani širom Hrvatske okupili su se na protestu "Pravda za devojčice" organizovanom u znak podrške svim žrtvama seksualnog nasilja koje od sistema ne dobijaju primerenu zaštitu. Sa protesta je poručeno da je nekažnjavanje zločina -… »
Protest u Puli zbog grupnog silovanja devojčice: Policija hteda da uhapsi mladiće zbog majici "HDZ lopovi" (video)

Protest u Puli zbog grupnog silovanja devojčice: Policija hteda da uhapsi mladiće zbog majici "HDZ lopovi" (video)

Večernje novosti 19.10.2019
Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru, pokušala da uhapsi dvojicu muškaraca. Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru… »
Zbog dve majice jedva spasili žive glave! Hteli da ih privedu u stanicu, a onda je celoj ulici pao mrak na oči! (video)

Zbog dve majice jedva spasili žive glave! Hteli da ih privedu u stanicu, a onda je celoj ulici pao mrak na oči! (video)

Alo 19.10.2019
Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru, pokušala da uhapsi dvojicu muškaraca koji su nosili majice s natpisom "HDZ lopovi. Lopine!", javlja portal Regional Expreš. Glas Istre je objavio… »
Privukli veliku pažnju u puli: Policija htela da uhapsi momke koji su nosili majice sa natpisom HDZ lopovi, pa brzo odustala…

Privukli veliku pažnju u puli: Policija htela da uhapsi momke koji su nosili majice sa natpisom HDZ lopovi, pa brzo odustala…

Kurir 19.10.2019
Oko 300 građana Pule učestvovalo je na protestu "Pravda za devojčice", a tokom marša morala je da interveniše policija i to zbog mladića koji su nosili majice sa natpisima "HDZ lopovi. Lopine!". Dvojac, prema tvrdnjama okupljenih, nije svojim… »

Vesti dana »