Povezane vesti
"Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali sada sam odlučila sve da ispričam!"
Alo 19.10.2019
Slučaj iz Zadra oslobodio je straha i poniženja dve žene iz Međimurja koje su danas prvi put ispričale svoje životne traume uzrokovane silovanjem. Suze i drhtanje prilikom kazivanja, samo su još jedan dokaz šta proživljavaju u sudskoj praksi koja nema… »
Dve žene otkrile na protestu u Čakovcu da su silovane: Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali sada…
Kurir 19.10.2019
Slučaj iz Zadra oslobodio je straha i poniženja dve žene iz Međimurja koje su danas prvi put ispričale svoje životne traume uzrokovane silovanjem. Suze i drhtanje prilikom kazivanja, samo su još jedan dokaz šta proživljavaju u sudskoj praksi koja nema… »
Dosta nam je ličkog rukovanja i dalmatinskog milovanja: Hrvatska na nogama zbog slučaja grupnog silovanja, širom zemlje…
Kurir 19.10.2019
Brojni građani širom Hrvatske okupili su se na protestu "Pravda za devojčice" organizovanom u znak podrške svim žrtvama seksualnog nasilja koje od sistema ne dobijaju primerenu zaštitu. Sa protesta je poručeno da je nekažnjavanje zločina - zločin. Na… »
Protest u Puli zbog grupnog silovanja devojčice: Policija hteda da uhapsi mladiće zbog majici "HDZ lopovi" (video)
Večernje novosti 19.10.2019
Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru, pokušala da uhapsi dvojicu muškaraca. Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru… »
Zbog dve majice jedva spasili žive glave! Hteli da ih privedu u stanicu, a onda je celoj ulici pao mrak na oči! (video)
Alo 19.10.2019
Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru, pokušala da uhapsi dvojicu muškaraca koji su nosili majice s natpisom "HDZ lopovi. Lopine!", javlja portal Regional Expreš. Glas Istre je objavio… »
Privukli veliku pažnju u puli: Policija htela da uhapsi momke koji su nosili majice sa natpisom HDZ lopovi, pa brzo odustala…
Kurir 19.10.2019
Oko 300 građana Pule učestvovalo je na protestu "Pravda za devojčice", a tokom marša morala je da interveniše policija i to zbog mladića koji su nosili majice sa natpisima "HDZ lopovi. Lopine!". Dvojac, prema tvrdnjama okupljenih, nije svojim ponašanjem… »
Vesti dana »
Policija identifikovala izvršioca napada automobilom tokom Parade ponosa u Berlinu
Insajder pre 42 minutajoš 19 povezanih
Tokom dana pretežno sunčano, uveče mogući pljuskovi: temperatura do 34 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Građani spavaju u kolima, naselja opustošena Jezive scene u okolini Madrida: Vatra "guta" sve pred sobom, hitno evakuisano 89.000 ljudi (foto)
Blic pre 52 minutajoš 13 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 52 minutajoš 13 povezanih
Glamočić: Pojavila se bolest boginja ovaca i koza, došla švercerskim kanalima sa AP Kosova i Metohija
Euronews pre 12 minutajoš 9 povezanih