Повезане вести

"Имала сам 9 година, свашта ми је радио! Живот ми је уништен, али сада сам одлучила све да испричам!"

"Имала сам 9 година, свашта ми је радио! Живот ми је уништен, али сада сам одлучила све да испричам!"

Ало 19.10.2019
Случај из Задра ослободио је страха и понижења две жене из Међимурја које су данас први пут испричале своје животне трауме узроковане силовањем. Сузе и дрхтање приликом казивања, само су још један доказ шта проживљавају у… »
Две жене откриле на протесту у Чаковцу да су силоване: Имала сам 9 година, свашта ми је радио! Живот ми је уништен, али сада…

Две жене откриле на протесту у Чаковцу да су силоване: Имала сам 9 година, свашта ми је радио! Живот ми је уништен, али сада…

Курир 19.10.2019
Случај из Задра ослободио је страха и понижења две жене из Међимурја које су данас први пут испричале своје животне трауме узроковане силовањем. Сузе и дрхтање приликом казивања, само су још један доказ шта проживљавају у… »
Доста нам је личког руковања и далматинског миловања: Хрватска на ногама због случаја групног силовања, широм земље…

Доста нам је личког руковања и далматинског миловања: Хрватска на ногама због случаја групног силовања, широм земље…

Курир 19.10.2019
Бројни грађани широм Хрватске окупили су се на протесту "Правда за девојчице" организованом у знак подршке свим жртвама сексуалног насиља које од система не добијају примерену заштиту. Са протеста је поручено да је некажњавање… »
Протест у Пули због групног силовања девојчице: Полиција хтеда да ухапси младиће због мајици "ХДЗ лопови" (видео)

Протест у Пули због групног силовања девојчице: Полиција хтеда да ухапси младиће због мајици "ХДЗ лопови" (видео)

Вечерње новости 19.10.2019
Полиција је у Пули на протесту "Правда", организованом због случаја групног силовања девојчице у Задру, покушала да ухапси двојицу мушкараца. Полиција је у Пули на протесту "Правда", организованом због случаја групног силовања… »
Због две мајице једва спасили живе главе! Хтели да их приведу у станицу, а онда је целој улици пао мрак на очи! (видео)

Због две мајице једва спасили живе главе! Хтели да их приведу у станицу, а онда је целој улици пао мрак на очи! (видео)

Ало 19.10.2019
Полиција је у Пули на протесту "Правда", организованом због случаја групног силовања девојчице у Задру, покушала да ухапси двојицу мушкараца који су носили мајице с натписом "ХДЗ лопови. Лопине!", јавља портал Регионал Експреш… »
Привукли велику пажњу у пули: Полиција хтела да ухапси момке који су носили мајице са натписом ХДЗ лопови, па брзо одустала…

Привукли велику пажњу у пули: Полиција хтела да ухапси момке који су носили мајице са натписом ХДЗ лопови, па брзо одустала…

Курир 19.10.2019
Око 300 грађана Пуле учествовало је на протесту "Правда за девојчице", а током марша морала је да интервенише полиција и то због младића који су носили мајице са натписима "ХДЗ лопови. Лопине!". Двојац, према тврдњама… »

Вести дана »