Povezane vesti

"Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali sada sam odlučila sve da ispričam!"

"Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali sada sam odlučila sve da ispričam!"

Alo 19.10.2019
Slučaj iz Zadra oslobodio je straha i poniženja dve žene iz Međimurja koje su danas prvi put ispričale svoje životne traume uzrokovane silovanjem. Suze i drhtanje prilikom kazivanja, samo su još jedan dokaz šta proživljavaju u sudskoj praksi koja nema… »
Dve žene otkrile na protestu u Čakovcu da su silovane: Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali sada…

Dve žene otkrile na protestu u Čakovcu da su silovane: Imala sam 9 godina, svašta mi je radio! Život mi je uništen, ali sada…

Kurir 19.10.2019
Slučaj iz Zadra oslobodio je straha i poniženja dve žene iz Međimurja koje su danas prvi put ispričale svoje životne traume uzrokovane silovanjem. Suze i drhtanje prilikom kazivanja, samo su još jedan dokaz šta proživljavaju u sudskoj praksi koja nema… »
Dosta nam je ličkog rukovanja i dalmatinskog milovanja: Hrvatska na nogama zbog slučaja grupnog silovanja, širom zemlje…

Dosta nam je ličkog rukovanja i dalmatinskog milovanja: Hrvatska na nogama zbog slučaja grupnog silovanja, širom zemlje…

Kurir 19.10.2019
Brojni građani širom Hrvatske okupili su se na protestu "Pravda za devojčice" organizovanom u znak podrške svim žrtvama seksualnog nasilja koje od sistema ne dobijaju primerenu zaštitu. Sa protesta je poručeno da je nekažnjavanje zločina - zločin. Na… »
Protest u Puli zbog grupnog silovanja devojčice: Policija hteda da uhapsi mladiće zbog majici "HDZ lopovi" (video)

Protest u Puli zbog grupnog silovanja devojčice: Policija hteda da uhapsi mladiće zbog majici "HDZ lopovi" (video)

Večernje novosti 19.10.2019
Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru, pokušala da uhapsi dvojicu muškaraca. Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru… »
Zbog dve majice jedva spasili žive glave! Hteli da ih privedu u stanicu, a onda je celoj ulici pao mrak na oči! (video)

Zbog dve majice jedva spasili žive glave! Hteli da ih privedu u stanicu, a onda je celoj ulici pao mrak na oči! (video)

Alo 19.10.2019
Policija je u Puli na protestu "Pravda", organizovanom zbog slučaja grupnog silovanja devojčice u Zadru, pokušala da uhapsi dvojicu muškaraca koji su nosili majice s natpisom "HDZ lopovi. Lopine!", javlja portal Regional Expreš. Glas Istre je objavio… »
Privukli veliku pažnju u puli: Policija htela da uhapsi momke koji su nosili majice sa natpisom HDZ lopovi, pa brzo odustala…

Privukli veliku pažnju u puli: Policija htela da uhapsi momke koji su nosili majice sa natpisom HDZ lopovi, pa brzo odustala…

Kurir 19.10.2019
Oko 300 građana Pule učestvovalo je na protestu "Pravda za devojčice", a tokom marša morala je da interveniše policija i to zbog mladića koji su nosili majice sa natpisima "HDZ lopovi. Lopine!". Dvojac, prema tvrdnjama okupljenih, nije svojim ponašanjem… »

Vesti dana »

Ujutru mraz, tokom dana sunčano

Ujutru mraz, tokom dana sunčano

Glas Zaječara pre 4 satijoš 20 povezanih
Studenti nastavili prikupljanje potpisa za raspisivanje izbora

Studenti nastavili prikupljanje potpisa za raspisivanje izbora

Radio sto plus pre 36 minutajoš 35 povezanih
Ruska artiljerija gađala ciljeve

Ruska artiljerija gađala ciljeve

Vesti online pre 21 minutajoš 56 povezanih