Povezane vesti

Svečano otvoren Sajam knjiga

Politika pre 26 dana
„Zakonopravilo” Rastka Nemanjića je pravno utemeljilo srpsku crkvu, srpsku državu i oblikovalo karakter naroda. I utvrdilo najveće poštovanje knjige, rekao je Milovan Vitezović. I ove godine, najveći praznik knjige u ovom delu Evrope započeo je… »

Milovan Vitezović otvorio smotru pisane reči: Knjige su delile našu sudbinu (Foto / Video)

Večernje novosti pre 25 dana
Nadahnutom besedom Milovana Vitezovića svečano otvorena 64. Međunarodni Sajam knjiga: Knjiga je prijatelj kome poveravamo naše tajne. Sava Nemanjić, hodajući svetom, stigao i do Egipta 1235. godine. Knjige našeg naroda i u slavi i u stradanju… »

Milovan Vitezović otvorio 64. Sajam knjiga! 500 izlagača na manifestaciji, a zemlja počasni gost je Egipat

Kurir pre 25 dana
Književnik i predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović otvorio je večeras Beogradski sajam knjiga, na kojem će svoja izdanja predstaviti 500 izlagača, a počasni gost ove godine je Egipat. Vitezović je rekao da Srbija ove godine… »

Počeo Sajam knjiga, u halama više od 500 izlagača

RTS pre 25 dana
Pod sloganom "Pismo = glava" večeras je u Beogradu vrata publici otvorio 64. Međunarodni sajam knjiga. Smotru, koja je okupila 500 izlagača, među kojima je više od 60 iz inostranstva, otvorio je književnik Milovan Vitezović. Milovan Vitezović je… »

Otvoren 64. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu

N1 Info pre 25 dana
Međunarodni beogradski sajam knjiga, 64. po redu, pod sloganom "Pismo = Glava", otvoren je na Beogradskom sajmu, gde će se posetiocima do 27. oktobra predstaviti oko 500 izlagača od kojih je 60 iz inostranstva. Književnik Milovan Vitezović na… »

Otvoren sajam knjiga, 500 izlagača, Egipat gost

RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Književnik i predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović otvorio je Beogradski sajam knjiga, na kojem će svoja izdanja predstaviti 500 izlagača, a počasni gost ove godine je Egipat. Vitezović je rekao da Srbija ove godine… »

Otvoren 64. sajam knjiga u Beogradu

Beta pre 25 dana
Medjunarodni beogradski sajam knjiga, 64. po redu, pod sloganom "Pismo = Glava", otvoren je večeras na Beogradskom sajmu, gde će se posetiocima do 27. oktobra predstaviti oko 500 izlagača od kojih je 60 iz inostranstva. Književnik Milan Vitezović na… »

Milovan Vitezović otvorio Sajam knjiga u Beogradu

Dnevnik pre 25 dana
BEOGRAD: Književnik i predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović otvorio je večeras Beogradski sajam knjiga, na kojem će svoja izdanja predstaviti 500 izlagača, a počasni gost ove godine je Egipat. Vitezović je rekao da Srbija ove… »

64. Sajam knjiga: "Postoji 5.000 srpskih srednjevekovnih spisa i tražićemo da se vrate u maticu"

B92 pre 25 dana
Književnik i predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović otvorio je večeras Beogradski sajam knjiga, na kojem će svoja izdanja predstaviti 500 izlagača, a počasni gost ove godine je Egipat. Vitezović je rekao da Srbija ove godine… »

Počinje Sajam knjiga: U gostima domaći i strani pisci, veliki broj tribina

N1 Info pre 26 dana
Beogradski Sajam knjiga, gde će ljubitelji pisane reči moći da uživaju u izloženim delima domaćih i stranih izlagača, biće svečano otvoren večeras. Sajam će posetiti i poznati književnici iz inostranstva, dok će tokom narednih dana biti… »

Milovan Vitezović večeras otvara Beogradski sajam knjiga

IndeksOnline pre 26 dana
BEOGRAD – Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, počinje danas na Beogradskom sajmu, a počasni gost ove godine je Egipat. Sajam će večeras otvoriti predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović, a u ime… »

Večeras se otvara Beogradski sajam knjiga

B92 pre 26 dana
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, počinje danas na Beogradskom sajmu, a počasni gost ove godine je Egipat. Sajam će večeras otvoriti predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović, a u ime zemlje… »

Beograd dočekuje pisce iz celog sveta – počinje Sajam knjiga

RTS pre 26 dana
Pod sloganom "Pismo = glava" u Beogradu počinje Međunarodni sajam knjiga na kojem će se predstaviti oko 500 izlagača iz zemlje, regiona i inostranstva. Počasni gost je Egipat. Sajam će svečano otvoriti pisac Milovan Vitezović, a u ime zemlje… »

Otvorena vrata Sajma knjiga: Novi susret čitalaca i autora

Večernje novosti pre 26 dana
Međunarodni beogradski sajam knjiga, 64. po redu, svečano se otvara večeras i traje do 27. oktobra. Dela više od 500 domaćih i stranih izlagača. Tribina posvećena nobelovcima, Peteru Handkeu i Olgi Tokavčuk. SVI putevi od danas, pa sve do sledeće… »

Sve o Sajmu knjiga: Počinje večeras, a evo koliko koštaju ulaznice i kakve popuste možete očekivati

Telegraf pre 26 dana
Velika pažnja biće usmerena na tri pisca. Beogradski sajam knjiga pod sloganom "Pismo=glava", 64. po redu, koji počinje večeras i traje do 27. oktobra, obeležiće učešće oko 500 izlagača i popusti na popularna domaća i strana izdanja. Popusti… »

Počinje Sajam knjiga u Beogradu

Radio 021 pre 26 dana
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, počinje danas na Beogradskom sajmu, a počasni gost ove godine je Egipat. Sajam će večeras otvoriti predsednik Udruženja književnika Srbije Milovan Vitezović, a u ime zemlje… »

Večeras počinje 64. Sajam knjiga u Beogradu

Sputnik pre 26 dana
Šezdeset četvrti Beogradski međunarodni sajam knjiga biće otvoren večeras u 18.00 časova u Hali 2 Beogradskog sajma. Do 27. oktobra, pod sloganom „Pismo = glava“, na Sajmu će se predstaviti oko 500 izlagača iz Srbije, regiona i raznih delova… »

Vitezović otvara manifestaciju: Počinje 64. Sajam knjiga!

Kurir pre 26 dana
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, otvoriće danas pisac Milovan Vitezović. Do 27. oktobra pod sloganom „PISMO=GLAVA“ publika će moći da prisustvuje i učestvuje u diskusijama, tribinama i promocijama. Počasni… »

Počinje 64. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu

Danas pre 26 dana
Više od 500 izdavača, moto "Pismo=Glava" Šezdeset četvrti međunarodni sajam knjiga u Beogradu, koji će se održati pod sloganomPismo=Glava, otvoriće danas pisac Milovan Vitezović, predsednik Udruženja književnika Srbije. U ime Egipta – zemlje… »

Vesti dana »