Povezane vesti

Teška nesreća kod Kruševca, poginuo mladić pošto je naleteo na stub

Telegraf pre 26 dana
On je svojim vozilom udario u betonsku banderu. Teška nesreća dogodila se noćas oko 1.30 sati na putu Ribarska banja - Kruševac, a jedan mladić je poginuo. U pitanju je V. M. (19) iz sela Grevci i stradao je na licu mesta. On je vozio automobil marke… »

Izgubio život vozeći bez dozvole: Mladić (19) stradao kod Kruševca kada je izgubio kontrolu nad kolima i zakucao se u…

Blic pre 25 dana
Mladić koji je stradao noćas na putu Kruševac-Ribarska Banja je meštanin sela Grevci, V. M. (19), a njegovo su telo vatrogasci satima vadili iz smrskanog vozila. Užasna nesreća dogodila se prema nezvaničnim saznanjima u mestu Ribare, noćas oko… »

Težak udes kod Ribarske Banje, poginuo devetnaestogodišnji mladić

B92 pre 25 dana
Ribarska Banja -- Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Ribare nadomak Ribarske Banje, kada je automobil udario u banderu. Devetnaestogodišnji V. M. iz sela Grevci, poginuo je noćas kada je izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u… »

Vadili telo satima iz smrskanog auta: Ovo je mladić koji je poginuo kod Kruševca, u smrt vozio bez dozvole (foto)

Večernje novosti pre 25 dana
Nesrećni vozač, iz za sada neutvrđenih okolnosti, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u banderu poret puta. KRUŠEVAC- MLADIĆ koji je stradao noćas na putu Kruševac-Ribarska Banja je meštanin sela Grevci, V.M.(19),saznaju “Novosti”, a… »

Težak udes kod Ribarske Banje, poginuo mladić

RTS pre 25 dana
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Ribare nadomak Ribarske Banje, kada je automobil udario u banderu, saznaje RTS. Devetnaestogodišnji V. M. iz sela Grevci, poginuo je noćas kada je automobilom sleteo sa puta i udario u banderu… »

Ovo je mladić koji je stradao kod Kruševca! Vladimira (19) su satima vadili iz smrskanog auta: Zakucao se u banderu, na mestu…

Kurir pre 25 dana
Mladić koji je stradao noćas na putu Kruševac-Ribarska Banja je meštanin sela Grevci je Vladimir M.(19), a njegovo su telo vatrogasci satima vadili iz smrskanog vozila. Užasna nesreća dogodila se prema nezvaničnim saznanjima u mestu Ribare, noćas… »

Težak udes kod Ribarske Banje, poginuo mladić

Vesti online pre 25 dana
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Ribare nadomak Ribarske Banje, kada je automobil udario u banderu. Devetnaestogodišnji V. M. iz sela Grevci, poginuo je noćas kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonsku banderu… »

Težak udes kod Ribarske Banje, poginuo mladić

Dnevnik pre 25 dana
RIBARSKA BANjA: Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Ribare nadomak Ribarske Banje, kada je automobil udario u banderu. Devetnaestogodišnji V. M. iz sela Grevci, poginuo je noćas kada je izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u… »

Težak udes kod Ribarske Banje, poginuo mladić

RTV pre 25 dana
RIBARSKA BANJA - Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Ribare nadomak Ribarske Banje, kada je automobil udario u banderu. Devetnaestogodišnji V. M. iz sela Grevci, poginuo je noćas kada je izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u… »

Sleteo s puta i udario u banderu: U saobraćajnoj nesreći kod Kruševca stradao vozač, sumnja se da je uzrok prebrza vožnja

Blic pre 25 dana
Jutros oko 1.30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke "fiat punto" sleteo sa kolovoza u blizini Kruševca. Vozač je stradao na licu mesta. Kako javlja RTS, život je izgubio devetnaestogodišnji V. M. iz sela Grevci koji je… »

Teška nesreća: Vozio bez dozvole, zakucao se u banderu, umro na licu mesta

Mondo pre 25 dana
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Ribare nadomak Ribarske Banje, kada je automobil udario u banderu, saznaje RTS. Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Ribare nadomak Ribarske Banje, kada je automobil udario u… »

Težak udes u Kruševcu: Zakucao se u banderu i na mestu poginuo (foto)

Večernje novosti pre 25 dana
U okolini Kruševca ka Ribarskoj Banji neretko su zabeležena stradanja vozača i putnika u vozilima. KRUŠEVAC- VOZAČ“fijat-puta” poginuo je noćas dva sata posle ponoći na putu Kruševac-Ribarska Banja, nedaleko od sela Kaonik, kada je sleteo sa… »

Teška saobraćajna nesreća kod Kruševca: Zakucao se autom u banderu, mladić poginuo na licu mesta

Kurir pre 25 dana
Jutros oko 1 i 30 dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke "fiat punto" sleteo je sa kolovoza u blizini Kruševca. Vozač star oko 20 godina stradao je na licu mesta. Prvi rezultati istrage pokazali su da je automobil išao iz pravca… »

Vesti dana »

Srbija nije trošila zajednička sredstva SFRJ

RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Grenel: Nema "mini Šengena" bez Kosova

RTS pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković predao krunu Nadalu

Danas pre 6 satijoš 4 povezane