Povezane vesti

Vučić: Izmišljena afera iz Krušika, otac Nebojše Stefanovića nema veze sa tim

N1 Info pre 31 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su izmišljene afere o Branku Stefanoviću, ocu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i o navodnoj korupciji sa fabrikom namenske industrije "Krušik" Valjevo i trgovini oružja. On je… »

Vučić: Vratili smo pitanje KiM, ali nam izgledi nisu preveliki

RTS 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je razumeo šta je američka, a šta evropska ideja o Kosovu i Metohiji i da nije srećan zbog toga. Aleksandar Vučić je dodao da je imao dobar razgovor sa izaslanikom Bele kuće Ričardom Grenelom… »

Vučić: Država neće dozvoliti da fašizam naraste iz tog korova VIDEO

B92 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost jutarnjeg programa televizije Prva. Vučić je tom prilikom rekao da je policija pronašla trojicu osumnjičenih za paljenje knjige Gorana Vesića tokom promocije u Beogradu. Za četvrtim se traga. Srbija… »

Vučić: Izmišljena afera o umešanosti oca Nebojše Stefanovića u korupciji

Novi magazin 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da je izmišljena afere o Branku Stefanoviću, ocu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i o navodnoj korupciji sa fabrikom namenske industrije "Krušik" Valjevo i trgovini oružja… »

Vučić ponovo šokira Srbiju: Mi imamo nerealnu predstavu o tome koliko smo jaki pa mislimo da imamo izglede po pitanju KiM!

Pravda 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra gostuje na televiziji Prva. Nakon dinamičnog perioda koji je obeležen izborima na Kosovu i promene koji su oni doneli, kao i jučerašnja poseta ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, povod su za razgovor… »

"Znamo ko naoružava Albance": Vučić poručio da Srbija sve prati, da ne sme biti "Bambi" u regionu i otkrio kada će izbori

Večernje novosti 20.10.2019
Imali smo konkretne razgovore i potpisali vrlo važne sporazume, rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut po pitanju eventualne destabilizacije i eskalacije sukoba u regionu i da Srbija čini sve da… »

"I sledeće godine biće povećanje plata i penzija"

B92 20.10.2019
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u "Jutru" Prva TV, osvrnuo se na brojna aktuelna ekonomska pitanja. Prvi čovek Srbije osvrnuo se na jučerašnju posetu premijera Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva i na sporazume koji će se… »

Vučić: Izmišljena afera o umešanosti Stefanovićevog oca u korupciju

Slobodna Evropa 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "izmišljena" afera o Branku Stefanoviću, ocu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i o „navodnoj korupciji sa fabrikom namenske industrije ’Krušik’ Valjevo i trgovini oružja“… »

"Slučaj 'Krušik' nema veze sa ocem Nebojše Stefanovića, izmišljena afera"

Mondo 20.10.2019
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da suština "slučaja Krušik" nema veze sa firmom oca ministra Nebojše Strefanovića, niti tu ima nelegalnih radnji. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da suština "slučaja Krušik" nema veze sa… »

Cvijić: Srpska policija se ponaša kao partijska, a ne u službi građana

N1 Info 20.10.2019
Glavni urednik portala Pištaljka Vladimir Radomirović očekuje da Tužilaštvo, sudovi, predsednik države i premijerka podrže uzbunjivače i istragu o malverzacijama u Krušiku, ali novinar nedeljnika NIN Vuk Cvijić ne očekuje i ostavku ministra… »

Vučić: Medvedev nije mogao da prepozna Beograd koliko se promenio

Danas 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je ruski premijer Dimitrij Medvedev rekao da nije mogao da prepozna Beograd, koji je sređen u odnosu na njegovu posetu Srbiji pre deset godina. Vučić je za TV Prva kazao da je Medvedev… »

Vučić: Izmišljena afera o umešanosti oca Nebojše Stefanovića o korupciji

Danas 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je izmišljena afere o Branku Stefanoviću, ocu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i o navodnoj korupciji sa fabrikom namenske industrije „Krušik“ Valjevo i trgovini oružja… »

"Nisam srećan sa američkim ishodom za Kosovo": Vučić: Uspeli smo da vratimo pitanje KiM, ali nemojte biti optimisti

Blic 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući danas u "Jutarnjem programu" na TV Prva govorio o tome šta su zaključci posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, ali i o unutrašnjim političkim i društvenim pitanjima. Vučić je tokom gostovanja… »

Vučić: Mnogo izdvajamo za vojsku, jačamo odbrambene kapacitete

Dnevnik 20.10.2019
BEOGRAD: - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je vojska, kao i politika, šahovska tabla sa više igrača, i da zato ne želi da "istrčava" sa informacijama čime će se Srbija još naoružvati, ali je potvrdio da će se Srbija… »

Vučić o poseti Medvedeva: Ne moramo o svemu da mislimo isto, o većini stvari mislimo slično

Sputnik 20.10.2019
Sumirajući posetu premijera Rusije Dmitrija Medvedeva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić napomenuo je da su „oni velika sila, a mi mala zemlja“. „I kao takvi, ma koliko se trudili i postavljali našu zemlju na ravnopravne osnove, morate da… »

Predsednik Vučić posle posete Medvedeva: Razumeo sam šta su američka i evropska ideja o KiM! Ne mogu me pobediti na…

Kurir 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o tome šta su zaključci posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, ali i o unutrašnjim političkim i društvenim pitanjima. O pretnjama Boška Obradovića i napadima na novinare Vučić je o… »

Vučić o naoružavanju Srbije:Biće novih odbrambenih sistema i novih letelica

Mondo 20.10.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prenosi rezultate posete ruskog premijera Srbiji i kaže da će Srbija nastaviti da se naoružava i da je to trend sa svim zemljama u okruženju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prenosi rezultate posete ruskog… »

Vesti dana »