Povezane vesti
Čučnuo u govornici i zajecao: Vladimir Tomović se gušio u suzama, poručio porodici: "Rekao sam da me nikad ne zovete"
Blic 20.10.2019
Vladimir Tomović sinoć je imao priliku da se čuje sa svojom porodicom, a ovaj trenutak je za njega bio veoma emotivan pa se rasplakao. Čim je u Rajskom vrtu saznao da će dobiti telefonski poziv sa porodicom, Vladimir je briznuo u plač. On se zatim uputio… »
Rekao sam 1.000 puta da me nikad ne zovete! Tomović pao na kolena kad je ugledao majku i brata, gušio se u suzama! (video)
Kurir 20.10.2019
Vladimir Tomović grcao je u suzama tokom skoro celog razgovora sa bratom Vladanom i majkom. Zadrugari koji su se okupili oko govornice gledali su ga kako pada na kolena i kuka, jer ga je čitava ova situacija strašno pogodila. Kako je istakao, njega samo… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane

"Veliki i važan dan za evropsku budućnost Srbije": Starović o poseti Ursule fon der Lajen Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane

Dačić tvrdi da je studentkinja Poljoprivrednog fakulteta demantovala da ju je povredio policajac
Glas Zaječara pre 2 satajoš 26 povezanih

Opravdano odsustna Evo zašto se Mirka Vasiljević nije pojavila na saslušanju nije svedočila u slučaju supruga vujadina savića i a.K.
Dnevnik pre 50 minutajoš 54 povezane

Puklo staklo: Avion američkog ministra odbrane prinudno sleteo u Veliku Britaniju
Sputnik pre 50 minutajoš 29 povezanih