Повезане вести
Бастаћ: Признајем, погрешио сам, али ништа нисам скривао за разлику од Вулина
Н1 Инфо 21.10.2019
Председник општине Стари град и београдског одбора Странке слободе и правде Марко Бастаћ изјавио је за телевизију Нова С да јесте починио царински прекршај тако што је у земљу покушао да унесе више од 10.000 евра, али је поновио… »
“Признајем, погрешио сам и платићу казну…”: Марко Бастаћ о царинском прекршају
Недељник 21.10.2019
Фото: Тањуг Председник општине Стари град и београдског одбора Странке слободе и правде Марко Бастаћ изјавио је за телевизију Нова С да јесте починио царински прекршај тако што је у земљу покушао да унесе више од 10.000 евра… »
Управа царина: Бастаћ није био малтретиран
Вечерње новости 21.10.2019
Помоћник директора Управе царина Иван Рибаћ рекао да не би било никаквог проблема да је Бастаћ поштовао закон. Помоћник директора Управе царина Иван Рибаћ демантовао је данас да је Марко Бастаћ био претресен до голе коже на… »
Бастаћ испао глуп: Ево како су га наместили после фрке с Весићем!
Правда 21.10.2019
Председник Општине Стари Град Марко Бастаћ написао је на свом Твитер профилу да је направио царински прекршај, односно да је имао у пртљагу више новца него што је законом дозвољено, што је 10.000 евра, додајући да није знао да… »
“Када је неко болестан, да ли треба помоћи? Направио сам царински прекршај и поново бих то урадио…”
Недељник 21.10.2019
Фото: Тањуг/АП Председник Општине Стари Град Марко Бастаћ написао је на свом Твитер профилу да је направио царински прекршај, односно да је имао у пртљагу више новца него што је законом дозвољено, додајући да није знао да је… »
Бастаћ направио прекршај, у пртљагу унео више новца него што је дозвољено законом
Данас 20.10.2019
Председник општине Стари град Марко Бастаћ написао је данас на свом Твитер налогу да је приликом уласка у Србију направио царински прекршај, односно да је имао у пртљагу више новца него што је законом дозвољено. Законом је… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 4 сатијош 1 повезана