Povezane vesti

Bastać napravio carinski prekršaj

Politika 21.10.2019
Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać napisao je na svom Tviter nalogu da je prilikom ulaska u Srbiju napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno. Zakonom je dozvoljeno da se u Srbiju unese… »

Bastać: Priznajem, pogrešio sam, ali ništa nisam skrivao za razliku od Vulina

N1 Info 21.10.2019
Predsednik opštine Stari grad i beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Marko Bastać izjavio je za televiziju Nova S da jeste počinio carinski prekršaj tako što je u zemlju pokušao da unese više od 10.000 evra, ali je ponovio i da nije znao da… »

Demanti iz Uprave carina: Bastać nije bio maltretiran na aerodromu VIDEO

B92 21.10.2019
Iz Uprave carina demantovali su tvrdnje Marka Bastaća da je bio pretresen do gole kože i da je bio maltretiran na aerodromu. U izjavi za televiziju O2, pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać ocenio je da ne bi bilo nikakvog problema da je Bastać… »

Uprava carina: "Nismo pretresali Bastaća do gole kože, niti ga maltretirali"

Blic 21.10.2019
Pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać demantovao je danas da je Marko Bastać bio pretresen do gole kože na aerodromu i da je maltretiran. On je za O2 televiziju da ne bi bilo nikakvog problema da je Bastać poštovao zakon. Predsednik Opštine… »

“Priznajem, pogrešio sam i platiću kaznu…”: Marko Bastać o carinskom prekršaju

Nedeljnik 21.10.2019
Foto: Tanjug Predsednik opštine Stari grad i beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Marko Bastać izjavio je za televiziju Nova S da jeste počinio carinski prekršaj tako što je u zemlju pokušao da unese više od 10.000 evra, ali je ponovio i da… »

Uprava carina: Bastać nije bio maltretiran

Večernje novosti 21.10.2019
Pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać rekao da ne bi bilo nikakvog problema da je Bastać poštovao zakon. Pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać demantovao je danas da je Marko Bastać bio pretresen do gole kože na aerodromu i da je… »

Uprava carina: Nismo pretresali Marka Bastaća do gole kože

Mondo 21.10.2019
Pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać demantovao je danas da je Marko Bastać bio pretresen do gole kože na aerodromu i da je maltretiran. Pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać demantovao je danas da je Marko Bastać bio pretresen do gole… »

Bastać ispao glup: Evo kako su ga namestili posle frke s Vesićem!

Pravda 21.10.2019
Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać napisao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno, što je 10.000 evra, dodajući da nije znao da je to prekršaj… »

Bastać u prtljagu nosio više od 10.000 evra

Večernje novosti 21.10.2019
Predsednik opštine Stari Grad napravio carinski prekršaj. PREDSEDNIK beogradske Opštine Stari grad Marko Bastać u nedelju je prilikom ulaska u Srbiju napravio carinski prekršaj jer je u prtljagu imao više od zakonom dozvoljenih 10.000 evra. Bastać… »

Đilasov pulen se pere pa se vadi na bolesnog čoveka! Marko Bastać: Nisam znao da je to prekršaj! Opet bih to uradio

Kurir 21.10.2019
Marko Bastać, predsednik Opštine Stari Grad priznao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno, što je 10.000 evra, dodajući da nije znao da je to prekršaj. -… »

“Kada je neko bolestan, da li treba pomoći? Napravio sam carinski prekršaj i ponovo bih to uradio…”

Nedeljnik 21.10.2019
Foto: Tanjug/AP Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać napisao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno, dodajući da nije znao da je to prekršaj, prenosi… »

Bastać napravio carinski prekršaj, imao više od 10.000 evra

Dnevnik 21.10.2019
BEOGRAD: Predsednik Opštine Stari Grad i potpredsednik Stranke pravde i slobode, Marko Bastać, napisao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj pri ulasku u Srbiju, jer je u prtljagu imao više novca nego što je zakonom dozvoljenih… »

Bastać napravio carinski prekršaj, u prtljagu imao više od 10.000 evra

Radio 021 21.10.2019
Predsednik beogradske Opštine Stari Grad Marko Bastać napisao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno, što je 10.000 evra, dodajući da nije znao da je to… »

Bastać napravio carinski prekršaj, u prtljagu imao više od 10.000 evra

Blic 21.10.2019
Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać napisao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno, što je 10.000 evra, dodajući da nije znao da je to prekršaj… »

Bastać napravio prekršaj, u prtljagu uneo više novca nego što je dozvoljeno zakonom

Danas 20.10.2019
Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać napisao je danas na svom Tviter nalogu da je prilikom ulaska u Srbiju napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno. Zakonom je dozvoljeno da se u Srbiju… »

Vesti dana »

Tomane i Žander ugasili Zvezdu

Danas pre 5 satijoš 13 povezanih

Vesli Klark: Interesi Srbije leže na Zapadu

Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Pedro Sančes dobio mandat za formiranje vlade

Danas pre 8 satijoš 1 povezana