Povezane vesti

Mladić pao sa zidina Kalemegdana

Politika pre 29 dana
Devojka stara 17 godina teško je povređena noćas kada ju je kao pešaka u ulici Narodnih heroja oborio automobil, a mladić star 20 godina doživeo je tešku traumu prilikom pada sa zida na Kalemegdanu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Oboje… »

Mladić pao sa zidina Kalemegdana

RTS pre 29 dana
Dvadesetogodišnji mladić je povređen prilikom pada sa zidina tvrđave na teniske terene, na Kalemegdanu. Mladić je sa zidina Kalemegdana pao oko 23 sata. U svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar. Dvadesetogodišnji mladić koji je pao sa visine… »

Hitna pomoć: Devojka pešak i jedan mladić teško povređeni

Novi magazin pre 29 dana
Jedna devojka i jedan mladić teško su povređeni u udesima tokom protekle noći u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći novinskoj agenciji Beta. Kako je navedno, na Novom Beogradu oborena je 17-godišnja devojka pešak i prevezena je u Urgentni centar… »

Mladić povređen, pao sa zidina Kalemegdana

Dnevnik pre 29 dana
BEOGRAD: Jedan mladić je teže povređen prilikom pada sa zidina na teniske terene, na Kalemegdanu, prenosi RTS. Mladić je bio u svesnom stanju, a ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar. Nezgoda se dogodila u nedelju uveče oko 23 sata.… »

Pao sa zidina Kalemegdana

Danas pre 29 dana
Jedan mladić je teže povređen prilikom pada sa zidina na teniske terene, na Kalemegdanu, prenosi RTS. Mladić je bio u svesnom stanju, a ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar. Nezgoda se dogodila u nedelju uveče oko 23 sata.… »

Sedamnaestogodišnjakinju teško povredio automobil, mladić pao sa Kalemegdana

RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Devojka stara 17 godina teško je povređena noćas kada ju je kao pešaka u ulici Narodnih heroja oborio automobil, a mladić star 20 godina doživeo je tešku traumu prilikom pada sa zida na Kalemegdanu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj… »

Mladić teže povređen, pao sa zidina Kalemegdana

N1 Info pre 29 dana
Jedan mladić je teže povređen prilikom pada sa zidina na teniske terene, na Kalemegdanu, prenosi RTS. Mladić je bio u svesnom stanju, a ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar. Nezgoda se dogodila sinoć oko 23 sata.… »

Mladić pao sa zidina Kalemegdana

Radio 021 pre 29 dana
Dvadesetogodišnji mladić je teže povređen sinoć oko 23 časa prilikom pada sa zidina na teniske terene, na Kalemegdanu. Mladić je bio u svesnom stanju, a ekipa Hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar. U akciji spasavanja pomogle su i ekipe… »

Vesti dana »

Ambasada SAD pozdravila odluku Predsedništva BiH

B92 pre 1 satjoš 17 povezanih

Zemlje EU podeljene po pitanju francuskog prdloga

Vesti online pre 2 satajoš 15 povezanih

Uz rame Lebronu! "Kraljević" Luka u istoriji košarke!

Sportske.net pre 12 satijoš 16 povezanih