Povezane vesti
"Ja sam dobar konj za kojim se diže prašina": Peja posle otkaza na TV "Hepi" kaže da je sam kriv, a ovo je istina o odnosu…
Blic 21.10.2019
Voditelj Zoran Pejić Peja donedavno je bio jedan od voditelja rijalitija "Parovi", međutim napustio je televiziju "Hepi" kada mu je sa "Grand" televizije, na kojoj ima svoju emisiju, skrenuta pažnja da ne može da radi za obe kuće. Peja sada… »
Voditelj Zoran Pejić Peja više nije na TV Hepi: Ostavio Parove zbog Saše Popovića i Granda!
Kurir 21.10.2019
Prelomio: Nakon što mu je Popović rekao da mora da izabere između televizija Hepi i Grand, Zoran Pejić ubrzo napustio vilu u Zemunu. Zoran Pejić Peja napustio je mesto voditelja u „Parovima“ jer mu je Saša Popović saopštio da mora da se… »
Vesti dana »

"Ne damo Srbiju, ne damo Kosjerić i do pobede u nedelju" Predsednik Vučić poručio: Uradićemo sve da ljudi žive bolje! (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 17 povezanih

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 9 povezanih

FOTO Nova.rs u Minhenu: Koliko košta karta za finale Lige šampiona? Tapkaroši ne mare za cenu
Nova pre 1 satjoš 34 povezane

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplije, temperatura do 30 stepeni
Politika pre 1 satjoš 24 povezane