Повезане вести
Немања Матић не игра против Партизана
Политика 21.10.2019
МАНЧЕСТЕР – Фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Матић неће допутовати са екипом у Београд на меч трећег кола Лиге Европе против Партизана. Менаџер Јунајтеда Оле Гунар Солскјер рекао је да српски фудбалер неће моћи да помогне… »
“Нисте ме дискриминисали јер сам Србин!” Енглески новинар испитивао Саву Милошевића о расизму пред долазак Јунајтеда у Београд!…
Спортал блиц 21.10.2019
После две утакмице са “клинцима” на трибинама - Партизан ће на свом стадиону у Хумској дочекати славни Манчестер јунајтед пред, како се очекује, пуним стадионом! УЕФА казна од две утакмице због расизма навијача је истекла, тако… »
Немања Матић не долази у Хумску
Моззарт спорт 21.10.2019
Манчестер без Шоа, можда и Лингарда и младог штопера Туанзебеа, дилема је Погба. Живнула је бар мало свлачионица Манчестер јунајтеда. НИје искоришћена прилика да се победом у дербију ситуација окрене за 180 степени у користи… »
Без Матића на Партизан: Играо је упркос проблему и одлучио да више не може!
Мондо 21.10.2019
Менаџер Манчестер јунајтеда каже да здравствени билтен екипе постаје све бољи, али за многе фудбалере не зна прецизно када ће се поново наћи "у строју". Менаџер Манчестер јунајтеда каже да здравствени билтен екипе постаје све… »
Манчестер без Матића долази у Хумску: Солскјер "крпи" тим за меч против Партизана
Телеграф 21.10.2019
Одлучили смо да у том стању више не може да настави - објаснио је Солскјер стање Матића. Фудбалери Партизана и Манчестер јунајтеда састају се овог четвртка у мечу 3. кола Лиге Европе за који тренер Црвених ђавола Оле Гунар… »
‘Овако више не може’: Немања Матић не долази у Београд на утакмицу са Партизаном!
Хот спорт 21.10.2019
Манчестер јунајтед у четвртак долази у Београд на утакмицу против Партизана у оквиру Лиге Европе, али без српског репрезентативца Немање Матића. ‘Црвени ђаволи’ имају доста повређених играча, а међу њима је и Немања Матић… »
Српски репрезентативац прескаче хумску: Матић не игра против Партизана!
Вечерње новости 21.10.2019
Немања је вукао повреду неко време, одлучили смо да у том стању више не може да настави. Искрено, не знам колико га дуго неће бити на терену – каже менаџер “ђавола” Оле Гунар Солскјер. Резултат који обећава лепше дане и… »
Матић не игра против Партизана
Вести онлине 21.10.2019
Наш играч неће бити у тиму Манчестер јунајтеда на мечу трећег кола Лиге Европе у Хумској у четвртак (18.55 часова). У утакмици деветог кола Премијер лиге између „црвених ђавола“ и Ливерпула на Олд Трафорду (1:1) Немања Матић… »
Солскјер се већ окреће Партизану: Било би сјајно да тријумфујемо у Београду
Хот спорт 21.10.2019
После ремија у највећем дербију енглеског фудбала, менаџер Манчестер јунајтеду већ се окреће дуелу са београдским црно-белима. ‘Црвени ђаволи’ су у недељу ремизирали против Ливерпула (1:1), иако су до 85. минута имали победу ‘у… »
"Било би сјајно да победимо: У Београду!" Ево зашто је за Солскјера меч Партизан - Манчестер јунајтед баш битан!
Спортал блиц 21.10.2019
Повредама десетковани и очајним отварањем сезоне уздрмани Манчестер јунајтед освојио је велики бод против Ливерпула (1:1) у највећем дербију Енглеске, па се пажња гиганта са Олд Трафорда сада усмерава на Београд, где славни… »
Енглези испитивали Сава о расизму: Нисте ме дискриминисали јер сам Србин!
Мондо 21.10.2019
"Ако ја као Србин покажем поштовање свима у Енглеској, Шпанији и Италији, онда најмање што могу да очекујем јесте да и ми узвратимо реципрочним поштовањем Јунајтеду и било ком другом ривау који долази", рекао је тренер… »
Партизан – Манчестер јунајтед - „Сан” упозорава на српске расисте
Спортски журнал 21.10.2019
На расизам се, у разговору за острвски медиј, осврнуо и Саво Милошевић. Енглески „Сан” је „забринут” пред долазак Манчестер јунајтеда у Србију на мегдан Партизану?! Таблоид наводи да наш представник у Лиги Европе и Београд имају… »
Вести дана »
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 12 минутајош 31 повезана
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Све бензинске пумпе НИС раде, али санкције су претња сваког тренутка, што би изазвало проблеме од НБС до локалних самоуправа
Југмедиа пре 27 минутајош 24 повезане