Povezane vesti
Nemanja Matić ne igra protiv Partizana
Politika 21.10.2019
MANČESTER – Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić neće doputovati sa ekipom u Beograd na meč trećeg kola Lige Evrope protiv Partizana. Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da srpski fudbaler neće moći da pomogne ekipi na… »
“Niste me diskriminisali jer sam Srbin!” Engleski novinar ispitivao Savu Miloševića o rasizmu pred dolazak Junajteda u…
Sportal blic 21.10.2019
Posle dve utakmice sa “klincima” na tribinama - Partizan će na svom stadionu u Humskoj dočekati slavni Mančester junajted pred, kako se očekuje, punim stadionom! UEFA kazna od dve utakmice zbog rasizma navijača je istekla, tako da će igrači… »
Nemanja Matić ne dolazi u Humsku
Mozzart sport 21.10.2019
Mančester bez Šoa, možda i Lingarda i mladog štopera Tuanzebea, dilema je Pogba. Živnula je bar malo svlačionica Mančester junajteda. NIje iskorišćena prilika da se pobedom u derbiju situacija okrene za 180 stepeni u koristi Crveni đavola, ali s… »
Bez Matića na Partizan: Igrao je uprkos problemu i odlučio da više ne može!
Mondo 21.10.2019
Menadžer Mančester junajteda kaže da zdravstveni bilten ekipe postaje sve bolji, ali za mnoge fudbalere ne zna precizno kada će se ponovo naći "u stroju". Menadžer Mančester junajteda kaže da zdravstveni bilten ekipe postaje sve bolji, ali za… »
Mančester bez Matića dolazi u Humsku: Solskjer "krpi" tim za meč protiv Partizana
Telegraf 21.10.2019
Odlučili smo da u tom stanju više ne može da nastavi - objasnio je Solskjer stanje Matića. Fudbaleri Partizana i Mančester junajteda sastaju se ovog četvrtka u meču 3. kola Lige Evrope za koji trener Crvenih đavola Ole Gunar Solksjer ima dosta… »
‘Ovako više ne može’: Nemanja Matić ne dolazi u Beograd na utakmicu sa Partizanom!
Hot sport 21.10.2019
Mančester junajted u četvrtak dolazi u Beograd na utakmicu protiv Partizana u okviru Lige Evrope, ali bez srpskog reprezentativca Nemanje Matića. ‘Crveni đavoli’ imaju dosta povređenih igrača, a među njima je i Nemanja Matić, koji će morati… »
Srpski reprezentativac preskače humsku: Matić ne igra protiv Partizana!
Večernje novosti 21.10.2019
Nemanja je vukao povredu neko vreme, odlučili smo da u tom stanju više ne može da nastavi. Iskreno, ne znam koliko ga dugo neće biti na terenu – kaže menadžer “đavola” Ole Gunar Solskjer. Rezultat koji obećava lepše dane i glavobolja zbog… »
Matić ne igra protiv Partizana
Vesti online 21.10.2019
Naš igrač neće biti u timu Mančester junajteda na meču trećeg kola Lige Evrope u Humskoj u četvrtak (18.55 časova). U utakmici devetog kola Premijer lige između „crvenih đavola“ i Liverpula na Old Trafordu (1:1) Nemanja Matić (31) nije bio… »
Solskjer se već okreće Partizanu: Bilo bi sjajno da trijumfujemo u Beogradu
Hot sport 21.10.2019
Posle remija u najvećem derbiju engleskog fudbala, menadžer Mančester junajtedu već se okreće duelu sa beogradskim crno-belima. ‘Crveni đavoli’ su u nedelju remizirali protiv Liverpula (1:1), iako su do 85. minuta imali pobedu ‘u džepu’. I… »
"Bilo bi sjajno da pobedimo: U Beogradu!" Evo zašto je za Solskjera meč Partizan - Mančester junajted baš bitan!
Sportal blic 21.10.2019
Povredama desetkovani i očajnim otvaranjem sezone uzdrmani Mančester junajted osvojio je veliki bod protiv Liverpula (1:1) u najvećem derbiju Engleske, pa se pažnja giganta sa Old Traforda sada usmerava na Beograd, gde slavni klub sa Ostrva gostuje… »
Partizan – Mančester junajted - „San” upozorava na srpske rasiste
Sportski žurnal 21.10.2019
Na rasizam se, u razgovoru za ostrvski medij, osvrnuo i Savo Milošević. Engleski „San” je „zabrinut” pred dolazak Mančester junajteda u Srbiju na megdan Partizanu?! Tabloid navodi da naš predstavnik u Ligi Evrope i Beograd imaju dugu listu… »
Englezi ispitivali Sava o rasizmu: Niste me diskriminisali jer sam Srbin!
Mondo 21.10.2019
"Ako ja kao Srbin pokažem poštovanje svima u Engleskoj, Španiji i Italiji, onda najmanje što mogu da očekujem jeste da i mi uzvratimo recipročnim poštovanjem Junajtedu i bilo kom drugom rivau koji dolazi", rekao je trener Partizana. "Ako ja kao… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 32 minutajoš 81 povezana
Jerinić: Nijedan uslov studenata za okončanje blokada fakulteta nije ispunjen
Danas pre 50 minutajoš 46 povezanih
„Sinoć su tukli studente, danas su tukli poslanike“: Novosadska opozicija najavila novo okupljanje
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih