Povezane vesti
"On je folirant i dripac": Miljanin otac besni, progovorio o parama i ugovoru pa poslao brutalnu poruku
Blic 21.10.2019
Miljana Kulić odlučila je da pocepa papire prema kojima honorari Lazara Čolića Zole pripadaju njoj. Međutim, njen otac, Siniša Kulić rekao je da je pretpostavio da će njegova ćerka to uraditi, jer joj nije do para. "Ja sam znao da će to tako da bude, još… »
Je*aću mu majku! Njihove seljačke fore! Miljanin otac progovorio o ugovoru, parama, a Zolinom menadžeru poslao brutalnu poruku…
Kurir 21.10.2019
Miljana Kulić pocepala je ugovor na osnovu kog su Zolini honorari pripadali njoj. Miljanin otac Siniša Kulić rekao je da je znao da će njegova ćerka tako da uradi jer njoj nije do para. "Ja sam znao da će to tako da bude, još i kada su prvi put… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 5 satijoš 1 povezana