Povezane vesti
"On je folirant i dripac": Miljanin otac besni, progovorio o parama i ugovoru pa poslao brutalnu poruku
Blic 21.10.2019
Miljana Kulić odlučila je da pocepa papire prema kojima honorari Lazara Čolića Zole pripadaju njoj. Međutim, njen otac, Siniša Kulić rekao je da je pretpostavio da će njegova ćerka to uraditi, jer joj nije do para. "Ja sam znao da će to tako da bude, još… »
Je*aću mu majku! Njihove seljačke fore! Miljanin otac progovorio o ugovoru, parama, a Zolinom menadžeru poslao brutalnu poruku…
Kurir 21.10.2019
Miljana Kulić pocepala je ugovor na osnovu kog su Zolini honorari pripadali njoj. Miljanin otac Siniša Kulić rekao je da je znao da će njegova ćerka tako da uradi jer njoj nije do para. "Ja sam znao da će to tako da bude, još i kada su prvi put… »
Vesti dana »
Teroristički napad u Izraelu, blokirana palestinska sela: Napadač ubijen, pet osoba povređeno
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 31 povezana
Koliko je Aleksandra Krunić zaradila na Rolan Garosu? Dobila je ček, ali postoji i jedna začkoljica
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih
Parlamentarni izbori na Kosovu - treći put na glasanje za godinu i po dana
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih
UŽIVO Izbori na Kosovu i Metohiji, izlaznost u srpskim sredinama ubedljivo najveća
Sputnik pre 1 satjoš 44 povezane
Dačić: Ko nije zadovoljan mojim radom, može da pokuša kandidaturu za mesto predsednika SPS
Beta pre 30 minutajoš 14 povezanih