Povezane vesti

Vučić ponovo pokušava da dovede Folksvagen u Srbiju

Politika pre 28 dana
VRANjSKA BANjA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će iskoristiti sutrašnji sastanak sa ministrom privrede Nemačke Peterom Altmajerom da ponovo pokuša da dovede Folksvagen u Srbiju. Vučić je naglasio da ne može ništa da… »

Borba za dolazak Folksvagena u Srbiju: "Spremamo se kao Zvezda za Bajern!"

Mondo pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će iskoristiti sutrašnji sastanak sa nemačkim ministrom privrede Peterom Altmajerom da pokuša da dovede Folksvagen u Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će iskoristiti sutrašnji… »

Vučić: Daćemo sve od sebe da dovedemo Folksvagen

N1 Info pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će na sutrašnjem sastanku sa ministrom za privredu i energetiku Nemačke Peterom Altmajerom ponovo povesti incijativu da nemačka kompanija "Folksvagen" dođe da posluje u Srbiji. "Daćemo sve od sebe… »

"Beograd ne samo da ne gleda vojnim dvogledom, već želi dijalog i dogovor" FOTO

B92 pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je po podne Vranjsku banju. Obišao je i lokaciju na kojoj je sredinom oktobra počelo rušenje hotela čija je izgradnja počela pre 40 godina ali nikada nije završena. Procenjeno je da objekat nije bezbedan… »

Vučić: Ponovo ću pokušati da dovedem Folksvagen u Srbiju

RTS pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će iskoristiti sutrašnji sastanak sa ministrom privrede Nemačke Peterom Altmajerom da ponovo pokuša da dovede "Folksvagen" u Srbiju. Vučić je naglasio da ne može ništa da obeća, jer Srbija nije… »

Vučić: Gnjaviću Altmajera oko Folksvagena, uskoro još jedna fabrika u Pančevu

RTV pre 27 dana
VRANJASKA BANJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će iskoristiti sutrašnji sastanak sa ministrom privrede Nemačke Peterom Altmajerom da ponovo pokuša da dovede Folksvagen u Srbiju. Vučić je naglasio da ne može ništa da… »

Vučić rešen da dovede Folksvagen: Nagrabusio je Altmajer koliko ću ga gnjaviti

Večernje novosti pre 27 dana
Predsednik Srbije naglasio da ne može ništa da obeća, jer Srbija nije članica EU, ali da će dati sve od sebe. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će iskoristiti sutrašnji sastanak sa ministrom privrede Nemačke Peterom… »

Vučić: Nagrabusio je Altmajer, gnjaviću ga oko Folksvagenove fabrike

Dnevnik pre 27 dana
VRANjSKA BANjA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će iskoristiti sutrašnji sastanak sa ministrom privrede Nemačke Peterom Altmajerom da ponovo pokuša da dovede Folksvagen u Srbiju. Vučić je naglasio da ne može ništa da… »

"Nagrabusio je Altmajer koliko ću da ga gnjavim oko VW-a"

B92 pre 27 dana
Vranjska Banja -- Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će iskoristiti sastanak sa ministrom privrede Nemačke Peterom Altmajerom da ponovo pokuša da dovede Folksvagen. Vučić je naglasio da ne može ništa da obeća, jer Srbija nije članica EU… »

Vesti dana »