Povezane vesti
“Mućke” dobile nastavak u Madridu! Dijego Košta je triger! Kejran "Rodni" Tripije: Stalno me zove - Runi!
Sportal blic 21.10.2019
Mnogi su obožavali legendarnu TV seriju “Mućke” i uživali u živopisnim likovima braće Troter Del Boja i Rodnija, ali bilo je tu i epizodnih likova koji su stekli kultni status, poput Trigera, koji, ako se sećate, nikako nije mogao da upamti kako se zove… »
Kosta i Tripije kao Triger i Rodni: Zove me Runi
Mozzart sport 21.10.2019
Malo pošalice iz Atletikove svlačionice. Jedna je to od serija koja nije mogla da dosadi, koliko god da je reprizirali. Legendarne Mućke su se na prostoru bivše Jugoslavije primile kao da su domaće. Uživali smo u Del Bojevim spletkama, ali ništa manje… »
Vesti dana »
Tramp ucenjuje Makrona: Ako ne uđe u moj Odbor za mir, dobija carine od 200 odsto na vino i šampanjac
Radio 021 pre 1 satjoš 48 povezanih
Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Insajder pre 27 minutajoš 25 povezanih
Uživo: Sleteo avion Bila Gejtsa! Ceo svet gleda u Davos, Ursula fon der Lajen poslala snažnu poruku, čeka se Tramp: Viđen i Dejvid Bekam (foto)
Blic pre 3 minutajoš 19 povezanih
Ministarka Đedović Handanović za Kurir: Šta sve Srbija dobija s dodatnih 5 odsto vlasništva u NIS-u
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana
Objavljena vremenska prognoza do kraja januara: Evo šta nas čeka posle ledenih dana i -9
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih