Povezane vesti

Netanijahu obavestio predsednika Izraela da ne može da obrazuje novu vladu

Politika pre 27 dana
JERUSALIM - Premijer Izraela Benjamin Netanijahu obavestio je izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da mu vraća mandat, koji mu je poverio da obrazuje vladu nakon parlamentarnih izbora 17. septembra, jer u tome nije uspeo. „Otkako sam dobio mandat… »

Netanjahu: Pokušao sam, Plavo/belo: Formiraćemo liberalnu vladu

Dnevnik pre 27 dana
TEL AVIV: Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu, a nakon što nije uspeo da obezbedi većinu u parlamentu nakon septembarskih izbora. Netanjahu, koji se nalazi na čelu Likud partije, rekao… »

Netanijahu odustaje od formiranja nove vlade, mandat sad ide Beniju Gancu

Mondo pre 26 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu, a nakon što nije uspeo da obezbedi većinu u parlamentu nakon septembarskih izbora. Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je večeras da… »

Netanijahu: Odustajem od formiranja nove vlade

RTV pre 26 dana
TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu, a nakon što nije uspeo da obezbedi većinu u parlamentu nakon septembarskih izbora. Netanijahu, koji se nalazi na čelu Likud partije… »

Netanjahu odustao od formiranja vlade, vraća mandat

RTS pre 26 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu poručio je da odustaje od napora da formira novu vladu, nakon što nije uspeo da obezbedi večinu u parlamentu posle septembarskih izbora. Netanjahu, koji se nalazi na čelu Likud partije, rekao je da vraća mandat… »

Netanijahu posle 13 godina na vlasti odustaje od formiranja vlade: Probao sam da napravim vladu širokog jedinstva, nisam…

Kurir pre 26 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu, a nakon što nije uspeo da obezbedi većinu u parlamentu nakon septembarskih izbora. Netanjahu, koji se nalazi na čelu Likud partije, rekao je da… »

Netanjahu obavestio Rivlina da ne može da formira vladu

Slobodna Evropa pre 26 dana
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavestio je u ponedeljak izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da mu vraća mandat, koji mu je poverio da obrazuje vladu nakon parlamentarnih izbora 17. septembra, jer u tome nije uspeo. "Otkako sam dobio mandat radio… »

Netanjahu vratio mandat zbog neuspeha

B92 pre 26 dana
Jerusalim -- Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavestio je izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da mu vraća mandat, jer nije uspeo da formira vladu. Rivlin je Netanjahuu poverio mandat da obrazuje vladu nakon parlamentarnih izbora 17. septembra… »

Netanjahu obavestio predsednika Izraela da ne može da obrazuje novu vladu

Novi magazin pre 26 dana
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavestio je večeras izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da mu vraća mandat, koji mu je poverio da obrazuje vladu nakon parlamentarnih izbora 17. septembra, jer u tome nije uspeo. "Otkako sam dobio mandat radio sam… »

Netanjahu se odrekao mandata za formiranje vlade

Blic pre 26 dana
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavestio je izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da se odriče mandata za formiranje vlade. On je na video-snimku, koji je objavio na "Fejsbuku", rekao da je od kada mu je dodeljen mandat "neumoljivo" radio kako bi… »

Netanjahu se odrekao mandata za formiranje vlade Izraela

N1 Info pre 26 dana
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavestio je izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da se odriče mandata za formiranje vlade. On je na video-snimku, koji je objavio na Fejsbuku, rekao da je od kada mu je dodeljen mandat "neumoljivo" radio kako bi… »

Vesti dana »