Povezane vesti

U Bolonju stiže svetski superstar! Mihajlović pred treći odlazak u bolnicu sastavio spisak od tri pojačanja

Blic sport pre 25 dana
Trener Bolonje Siniša Mihajlović posle meča sa Juventusom ponovo je u bolnicu, gde ga čeka treći krug hemoterapije u borbi protiv opake bolesti. Kako javljaju italijanski mediji, Miha je pre odlaska u bolnicu tražio od uprave kluba tri nova igrača… »

Mihajlović ponovo u bolnici

B92 pre 25 dana
Trener Bolonje Siniša Mihajlović ponovo je u bolnici. Srpski trener se vratio u kliniku "Sant’Orsola“ kako bi primio treći ciklus hemioterapije, pošto je poznato da se nekoliko meseci unazad bori sa leukemijom. Mihajlović je, kako je preneo list… »

Miha pred bolnicu dao spisak od tri pojačanja, stiže jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala!?

Sportske.net pre 25 dana
Čini se da priča dobija na intenzitetu i da su sve veće šanse da vidimo senzacionalan transfer. Kako smo i napisali, Siniša Mihajlović je nakon meča sa Juventusom otišao ponovo u bolnicu, čeka ga treći krug hemoterapije u borbi protiv opake… »

Mihajlović opet u bolnici: Siniša herojski vodio ekipu protiv Juventusa, pa nastavlja borbu za život

Večernje novosti pre 26 dana
Trener Bolonje Siniša Mihajlović vratio se u kliniku "Sant’Orsola“ kako bi primio treći ciklus hemioterapije. Trener Bolonje Siniša Mihajlović vratio se u kliniku "Sant’Orsola“ kako bi primio treći ciklus hemioterapije. Posle gostovanja… »

Drž’ se, legendo! Mihajlović ponovo u bolnici Nakon što je herojski vodio ekipu protiv Juventusa, miha nastavlja borbu!

Blic sport pre 26 dana
Trener Bolonje, Siniša Mihajlović, nakon što je vodio ekipu protiv Juventusa, ponovo je primljen u bolnicu, kako bi primio treći ciklus hemioterapije. Mihajlović koji se bori sa leukemijom, nekoliko puta je oduševio Italiju svojim pojavljivanjem na… »

Vesti dana »