Povezane vesti
Srbija i Rusija grade nuklearni reaktor: Cena - 300 miliona evra
Mondo 22.10.2019
Srbija će uz pomoć iz Rusije u Nuklearnom institutu Vinča izgraditi Centar za nuklearnu nauku, tehnologiju i inovacije, u okviru kojeg će biti i nuklearni reaktor nulte snage. Srbija će uz pomoć iz Rusije u Nuklearnom institutu Vinča izgraditi Centar za… »
Novosti: Rusi će u Srbiji graditi reaktor, ali ne i nuklearnu elektranu
Radio 021 22.10.2019
Rusija i Srbija gradiće Centar za nuklearnu nauku, tehnologije i inovacije u Vinči, i tu će biti izgrađen istraživački reaktor, ali ne i nuklearna elektrana, pišu Novosti. Ovaj list dodaje da će reaktor koštati oko 300 miliona evra. Istraživački reaktor… »
Vesti dana »

Protest i šetnja zaposlenih u kulturi u Beogradu: "Prosečna zarada 76.000, a za državu smo nevidljivi"
N1 Info pre 49 minutajoš 7 povezanih

Kiša neće zaobići Beograd Vremenska prognoza RHMZ najavljuje mraz od ovog datuma
Alo pre 2 satajoš 13 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 4 satijoš 3 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Blagojević pred TSC: "Ja lično imam poseban motiv, odajem im priznanje zbog jedne stvari"
Telegraf pre 24 minutajoš 23 povezane