Повезане вести
Харадинај: Не верујем Куртију, он је добар преварант
Блиц 22.10.2019
Председник Алијансе за будућност Косова (АБК) Раму Харадинај изјавио је да је кандидат за премијера Косова, лидер "Самоопредељења" Аљбин Курти добар преварант и да не верује његовој изјави о Специјалном суду. - Видео сам га… »
Харадинај: Не верујем Куртију, он је добар преварант
Вести онлине 22.10.2019
Председник Алијансе за будућност Косова (АБК) Рамуш Харадинај изјавио је да је кандидат за премијера Косова, лидер Самоопредељења Аљбин Курти добар преварант и да не верује његовој изјави о Специјалном суду. – Пошто сам га… »
Харадинај: Курти је добар преварант!
Правда 22.10.2019
Одлазећи косовски премијер Рамуш Харадинај изјавио је да је Аљбин Курти "добар преварант". Харадинај не верује да ће Курти остварити своја обећања ако буде тзв. косовски премијер. "Након што сам га видео са косовском заставом… »
Вести дана »
Зеленски долази у Лондон да инсистира на интересима Украјине код кључних европских савезника
Слободна Европа пре 11 минутајош 19 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 31 минутајош 12 повезаних
Невероватни Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана! Србин наставља да помера границе у НБА, неколико утакмица га дели од историје!
Курир пре 56 минутајош 18 повезаних
Трампов мир је пукао! Само шест недеља после споразума - Тајланд јутрос напао Камбоџу!
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних