Povezane vesti
Haradinaj: Ne verujem Kurtiju, on je dobar prevarant
Blic 22.10.2019
Predsednik Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramu Haradinaj izjavio je da je kandidat za premijera Kosova, lider "Samoopredeljenja" Aljbin Kurti dobar prevarant i da ne veruje njegovoj izjavi o Specijalnom sudu. - Video sam ga sa zastavom Kosova na… »
Haradinaj: Ne verujem Kurtiju, on je dobar prevarant
Vesti online 22.10.2019
Predsednik Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je da je kandidat za premijera Kosova, lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti dobar prevarant i da ne veruje njegovoj izjavi o Specijalnom sudu. – Pošto sam ga video sa zastavom… »
Haradinaj: Kurti je dobar prevarant!
Pravda 22.10.2019
Odlazeći kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da je Aljbin Kurti "dobar prevarant". Haradinaj ne veruje da će Kurti ostvariti svoja obećanja ako bude tzv. kosovski premijer. "Nakon što sam ga video sa kosovskom zastavom na stadionu u… »
Vesti dana »
Roditelji ubijenih kod Mladenovca: Kazna od 20 godina zatvora blaga i neadekvatna
Radio 021 pre 41 minutajoš 102 povezane
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 16.15 sati više od 60
RTV pre 23 minutajoš 54 povezane
Tužilaštvo o istrazi o padu nadstrešnice u Novom Sadu: Biće ispitano još 16 svedoka, kao i zakonski naslednici nastradalih
Danas pre 52 minutajoš 55 povezanih
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana