Повезане вести
Софија Милошевић у вези са 6 година млађим српским фудбалером тешким милионе евра: Ово је прва фотка
Телеграф 22.10.2019
Манекенка и фудбалер у вези су од августа ове године. Манекенка Софија Милошевић (28) у вези је са шест година млађим фудбалером Луком Јовићем (22). Њих двоје су у љубавној вези од августа ове године, иако се тек сада појавила… »
Напокон откривено и то у емисији уживо! Ево шта се десило између Јовића и Тумбаковића, све лежи у Реал Мадриду!
Спортал блиц 22.10.2019
Велику прашину подигла је одлука Љубише Тумбаковића да у национални тим не позове Луку Јовића и коначно је јасно - нападач Реал Мадрида није кажњен. Владимир Матијашевић је гостујући на Арени спорт изјавио како је разговарао са… »
Какав фудбал и повреде, Софија Милошевић је разлог кажњавања Луке Јовића?
Мондо 22.10.2019
Јовић и Тумбаковић у свађи због манекенке? Јовић и Тумбаковић у свађи због манекенке? Српски фудбалер Лука Јовић (21) вредан више од 60 милиона евра, који тренутно игра у Шпанији за Реал Мадрид, био је тема насловних страна због… »
Истина коначно изашла на видело: Уживо пред камерама откривено шта се дешавало на релацији Јовић и Тумбаковић
Вечерње новости 22.10.2019
Лука није кажњен, ја сам га лично звао, рекао сам му да треба да се устали у тиму. И он је чак рекао, свестан је да Митровић даје голове, каже Владимир Матијашевић. Селектор Србије Љубиша Тумбаковић „прецртао“ је звезду Реал… »
Вести дана »

ЕУ усвојила нови пакет санкција против Русије: „На удару“ енергетика и криптовалуте
Нова економија пре 51 минутајош 35 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Трамп отказао очекивани састанак са Путином, САД и ЕУ појачавају санкције Русији
РТВ пре 1 минутјош 94 повезане

Трговци су и даље дрско креативни Министарка Јагода Лазаревић: Ове недеље мењамо уредбу о ограничењу маржи
Курир пре 56 минутајош 24 повезане

Грађани Прокупља покренули акцију подршке студентима који пешаче до Новог Сада
Јужне вести пре 2 сатајош 22 повезане

Ово је тачна сатница опасног погоршања: Олујни ветар имаће ударе од 80км/х, очекују се потоп и грмљавина
Телеграф пре 4 сатијош 32 повезане