Повезане вести
На данашњи дан рођен је кошаркашки моцарт: Таленат сам ценио до 16. године, а онда сам прионуо на тежак рад
Вечерње новости 22.10.2019
Никад нисам пропустио јутарњи тренинг. Никад. Узмем лопту, убацим 500 или више. Поставим столице и дриблам. И тако сатима. И уживам, рекао је једном прилком Дражен Петровић. Да је жив легендарни кошаркаш Дражен Петровић данас би… »
Петровићев дрес на згради Градске управе у родном граду
Вести онлине 22.10.2019
Дрес чувеног Дражена Петровића, у част 55. рођендана једног од најбољих европских кошаркаша свих времена, постављен је на згради Градске управе у Шибенику. Петровић, кога су због мајсторства прозвали кошаркашки Моцарт, рођен је… »
Лекције за вечност: На данашњи дан рођен је непоновљиви Дражен Петровић: Таленат сам ценио до 16... онда сам прионуо на…
Спортал блиц 22.10.2019
На данашњи дан рођен је легендарни Дражен Петровић, један од најбољих европских играча свих времена. Рођени Шибенчанин преминуо је у трагичној аутомобилској несрећи 7. јуна 1993. у Немачкој, али његова величина заслужује да се… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА Путин прогласио прекид ватре током обележавања Дана победе; Зеленски "утишава" оружје у поноћ 6. маја
РТВ пре 48 минутајош 1 повезана