Povezane vesti
Brnabić: Tradicija je identitet zemlje, ali promene određuju budućnost
Danas 22.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom razgovarala o „zajedničkoj strasti“ – informacionim tehnologijama, nauci, istraživanjima i digitalizaciji. „I oni i mi, kao male zemlje, vidimo to… »
Brnabić: Tradicija je identitet zemlje ali promene odredjuju budućnost
Beta video 22.10.2019
TOKIO - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da tradicija predstavlja identitet jedne zemlje ali da će promene koje se sprovode odredjivati budućnost. ``Tradicija je identitet i jačina jedne zemlje, ali promene koje sprovodimo će… »
Brnabić: Tradicija je identitet zemlje, ali promene određuju budućnost
Novi magazin 22.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da tradicija predstavlja identitet jedne zemlje ali da će promene koje se sprovode određivati budućnost. "Tradicija je identitet i jačina jedne zemlje, ali promene koje sprovodimo će određivati našu… »
Brnabić: Digitalizacija je naša kompetitivna prednost u budućnosti
N1 Info 22.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom razgovarala o "zajedničkoj strasti" - informacionim tehnologijama, nauci, istraživanjima i digitalizaciji. "I oni i mi, kao male zemlje, vidimo to kao jednu od… »
Brnabić: Digitalizacija kompetitivna prednost u budućnosti
Beta video 22.10.2019
TOKIO - Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom razgovarala o ``zajedničkoj strasti`` - informacionim tehnologijama, nauci, istraživanjima i digitalizaciji. ``I oni i mi, kao male zemlje, vidimo… »
Vesti dana »
![Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole](https://nstatic.net/409/38935409oqklxc.jpg)
Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole
Danas pre 5 satijoš 1 povezana