Povezane vesti

Brnabić: Tradicija je identitet zemlje, ali promene određuju budućnost

Danas 22.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom razgovarala o „zajedničkoj strasti“ – informacionim tehnologijama, nauci, istraživanjima i digitalizaciji. „I oni i mi, kao male zemlje, vidimo to… »
Brnabić: Tradicija je identitet zemlje ali promene odredjuju budućnost

Brnabić: Tradicija je identitet zemlje ali promene odredjuju budućnost

Beta video 22.10.2019
TOKIO - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da tradicija predstavlja identitet jedne zemlje ali da će promene koje se sprovode odredjivati budućnost. ``Tradicija je identitet i jačina jedne zemlje, ali promene koje sprovodimo će… »

Novi magazin 22.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da tradicija predstavlja identitet jedne zemlje ali da će promene koje se sprovode određivati budućnost. "Tradicija je identitet i jačina jedne zemlje, ali promene koje sprovodimo će određivati našu… »
Brnabić: Digitalizacija je naša kompetitivna prednost u budućnosti

Brnabić: Digitalizacija je naša kompetitivna prednost u budućnosti

N1 Info 22.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom razgovarala o "zajedničkoj strasti" - informacionim tehnologijama, nauci, istraživanjima i digitalizaciji. "I oni i mi, kao male zemlje, vidimo to kao jednu od… »
Brnabić: Digitalizacija kompetitivna prednost u budućnosti

Brnabić: Digitalizacija kompetitivna prednost u budućnosti

Beta video 22.10.2019
TOKIO - Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom razgovarala o ``zajedničkoj strasti`` - informacionim tehnologijama, nauci, istraživanjima i digitalizaciji. ``I oni i mi, kao male zemlje, vidimo… »

Vesti dana »