Повезане вести
Брнабић: Традиција је идентитет земље, али промене одређују будућност
Данас 22.10.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је данас да је са председником Јерменије Арменом Саркисијаном разговарала о „заједничкој страсти“ – информационим технологијама, науци, истраживањима и дигитализацији. „И они и ми, као мале… »
Брнабић: Традиција је идентитет земље али промене одредјују будућност
Бета видео 22.10.2019
ТОКИО - Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да традиција представља идентитет једне земље али да ће промене које се спроводе одредјивати будућност. ``Традиција је идентитет и јачина једне земље, али промене које… »
Брнабић: Традиција је идентитет земље, али промене одређују будућност
Нови магазин 22.10.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да традиција представља идентитет једне земље али да ће промене које се спроводе одређивати будућност. "Традиција је идентитет и јачина једне земље, али промене које спроводимо… »
Брнабић: Дигитализација је наша компетитивна предност у будућности
Н1 Инфо 22.10.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је да је са председником Јерменије Арменом Саркисијаном разговарала о "заједничкој страсти" - информационим технологијама, науци, истраживањима и дигитализацији. "И они и ми, као мале земље… »
Брнабић: Дигитализација компетитивна предност у будућности
Бета видео 22.10.2019
ТОКИО - Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је данас да је са председником Јерменије Арменом Саркисијаном разговарала о ``заједничкој страсти`` - информационим технологијама, науци, истраживањима и дигитализацији. ``И они и ми… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 2 сатајош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 6 сатијош 29 повезаних
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 57 минутајош 25 повезаних