Povezane vesti
Poziv iz Haga za gradonačelnika Orahovca
N1 Info 22.10.2019
Aktuelnom gradonačelniku Orahovca, Smajlju Ljatifiju (Smajl Latifi) pristigao je poziv iz Haga. On je ujedno i peta osoba koja je danas potvrdila da je primila poziv Specijalnog suda. Kako prenosi Indeksonline, Ljatifi je preko svog Fejsbuk profila… »
Specijalni sud pozvao u Hag i predsednika Opštine Orahovac, Smajlja Ljatifia
Novi magazin 22.10.2019
Predsednik Opštine Orahovac, Smajlj Ljatifi je pozvan da se pojavi pred Specijalnim sudom za pretpostavljene zločine visokih oficira Oslobodilačke vojske Kosova. "Danas sam dobio poziv da dođem u Specijalno tužilaštvo sa sedištem u Hagu. Bio sam… »
Bivši rektor Univerziteta u Prištini pozvan u Hag kao svedok
N1 Info 22.10.2019
Specijalni sud za ratne zločine visokih oficira bivše Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) pozvao je kao svedoka bivšeg rektora Univerziteta u Prištini i bivšeg poslanika Skupštine Kosova Ibrahima Gašija. Kako prenose prištinski mediji, Gaši je… »
Bivši rektor prištinskog univerziteta pozvan na saslušanje u Hag
Blic 22.10.2019
Ibrahim Gaši, bivši rektor Prištinskog univerziteta koji je bio pripadnik takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), pozvan je na saslušanje u Tužilaštvu Specijalog suda, sa sedištem u Hagu. Gaši je na svom fejsbuk profilu objavio da je pozvan… »
Specijalni sud pozvao i kao svedoka bivšeg rektora Univerziteta u Prištini
Danas 22.10.2019
Specijalni sud za ratne zločine visokih oficira bivše Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) pozvao je kao svedoka bivšeg rektora Univerziteta u Prištini i bivšeg poslanika Skupštine Kosova Ibrahima Gašija. Kako prenose prištinski mediji, Gaši je… »
Vesti dana »
Prosvetni radnici u Čačku ne odustaju od obustave nastave u petak
Novi magazin pre 1 satjoš 99 povezanih
BLOG: Novosadski studenti upali u Rektorat, studenti BU demantovali da su im zahtevi ispunjeni, protest ispred RTS
N1 Info pre 55 minutajoš 53 povezane
Tužilaštvo: Javnost će blagovremeno i redovno biti obaveštavana o toku istrage nesreće u Novom Sadu
RTS pre 56 minutajoš 54 povezane
Mijailović: Poslednja osoba koja treba da brani Vujoševića od mene je čovek koji mu je godinama uništavao život i Partizan
Nova pre 2 satajoš 31 povezana