Повезане вести
Невероватна одбрана оптуженог за крађу тестова: Папир сам понео у тоалет да се обришем
Вечерње новости 22.10.2019
У Вишем суду у Београду започело суђење Игору Стаменковићу, кога терете да је украо питања за завршни испит. НИСАМ крив! Одбијам оптужбу у целости, јер нисам урадио оно за шта ме терете! Из штампарије нисам узео тест, већ сам… »
Оптужени негира крађу тестова за малу матуру
РТВ 22.10.2019
БЕОГРАД - Машиниста рото штампе Игор Стаменковић, негирао је данас да је украо тест из математике за малу матуру у јуну ове године, тврдећи да је из штампарије узео само празан папир како би га употребио уместо тоалет папира… »
Шокантна одбрана оптуженог крадљивца тестова за малу матуру: У вц сам отишао да повраћам и са собом понео празан папир!
Курир 22.10.2019
Игор Стаменковић(42) радник штампарије Политике, који је оптужен да је у јуну ове године украо комбинацију тестова из математике за малу матуру, данас је у Вишем суду у Београду изнео детаљну одбрану. Стаменковић је најпре… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 4 сатијош 29 повезаних
Ово је образац који је потребно да попуне они који се пријављују за легализацију објекта. Попуњава се у два примерка (фото)
Ало пре 1 сатјош 120 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 19 минутајош 43 повезане
Повећана потражња за еврима у мењачницама: Грађани у страху од кризе око НИС-а и пада динара
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане