Povezane vesti

Neverovatna odbrana optuženog za krađu testova: Papir sam poneo u toalet da se obrišem

Neverovatna odbrana optuženog za krađu testova: Papir sam poneo u toalet da se obrišem

Večernje novosti 22.10.2019
U Višem sudu u Beogradu započelo suđenje Igoru Stamenkoviću, koga terete da je ukrao pitanja za završni ispit. NISAM kriv! Odbijam optužbu u celosti, jer nisam uradio ono za šta me terete! Iz štamparije nisam uzeo test, već sam izneo prazan papir… »
Optuženi negira krađu testova za malu maturu

Optuženi negira krađu testova za malu maturu

RTV 22.10.2019
BEOGRAD - Mašinista roto štampe Igor Stamenković, negirao je danas da je ukrao test iz matematike za malu maturu u junu ove godine, tvrdeći da je iz štamparije uzeo samo prazan papir kako bi ga upotrebio umesto toalet papira. "Nisam kriv, odbijam… »
Šokantna odbrana optuženog kradljivca testova za malu maturu: U wc sam otišao da povraćam i sa sobom poneo prazan papir!

Šokantna odbrana optuženog kradljivca testova za malu maturu: U wc sam otišao da povraćam i sa sobom poneo prazan papir!

Kurir 22.10.2019
Igor Stamenković(42) radnik štamparije Politike, koji je optužen da je u junu ove godine ukrao kombinaciju testova iz matematike za malu maturu, danas je u Višem sudu u Beogradu izneo detaljnu odbranu. Stamenković je najpre odbacio sve navode… »

Vesti dana »