Povezane vesti
Neverovatna odbrana optuženog za krađu testova: Papir sam poneo u toalet da se obrišem
Večernje novosti 22.10.2019
U Višem sudu u Beogradu započelo suđenje Igoru Stamenkoviću, koga terete da je ukrao pitanja za završni ispit. NISAM kriv! Odbijam optužbu u celosti, jer nisam uradio ono za šta me terete! Iz štamparije nisam uzeo test, već sam izneo prazan papir… »
Optuženi negira krađu testova za malu maturu
RTV 22.10.2019
BEOGRAD - Mašinista roto štampe Igor Stamenković, negirao je danas da je ukrao test iz matematike za malu maturu u junu ove godine, tvrdeći da je iz štamparije uzeo samo prazan papir kako bi ga upotrebio umesto toalet papira. "Nisam kriv, odbijam… »
Šokantna odbrana optuženog kradljivca testova za malu maturu: U wc sam otišao da povraćam i sa sobom poneo prazan papir!
Kurir 22.10.2019
Igor Stamenković(42) radnik štamparije Politike, koji je optužen da je u junu ove godine ukrao kombinaciju testova iz matematike za malu maturu, danas je u Višem sudu u Beogradu izneo detaljnu odbranu. Stamenković je najpre odbacio sve navode… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 29 minutajoš 36 povezanih

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 35 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 53 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 18 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih