Povezane vesti
Mira Škorić rešila da počasti i fanove i kolege! Najveće hitove zapevala obučena kao žena-mačka! A tek da vidite šta…
Kurir 22.10.2019
Mira Škorić, iako godinama nije pevala u Beogradu, rešila je da počasti kako fanove, pa tako i kolege velikim koncertom u Sava centru, povodom 30 godina uspešne karijere. Prvo je zapevala čuvenu "Otkači", pa podigla sve na noge, a za ovom pesmom… »
Bebek je miru upoznao pre 20 godina! Od nje je tražio samo jedno, a ona nije časila časa kad je trebalo to da ispuni! (kurir…
Kurir 22.10.2019
Mira Škorić velikim koncertom u Sava centru obeležiće 30 godina svoje karijere, a kao gost pojavio se Željko Bebek i više nego rado, među prvima. On je pred ulazak istakao kako se sa pevačicom upoznao pre dve decenije u Cirihu. Još tada, bio je… »
Mrko, spasi me od kurira! Jelena Karleuša tvrdi da nije mangup, a onda je u ovu koleginicu uperila prstom! Hit! (kurir TV)
Kurir 22.10.2019
Jelena Karleuša došla je da podrži koleginicu pevačicu Miru Škorić, koja velikim koncertom obeležava 30 godina karijere 22. oktobra. Odgovarajući na pitanja novinara, zaustavila je pogled na našoj novinarki i nazvala je "lutkom", a onda i… »
Vesti dana »
Bajden: Pomilovao sam svog sina Hantera u nepravednim sudskim postupcima protiv njega
RTV pre 50 minutajoš 10 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
Beta pre 44 minutajoš 1 povezana
Tepić: Vučić je slagao, imao je sastanak sa kog je Zobenica izašao bled kao krpa
Radio 021 pre 50 minutajoš 2 povezane
Bajden: Pomilovao sam svog sina Hantera u nepravednim sudskim postupcima protiv njega
Insajder pre 26 minutajoš 3 povezane