Повезане вести

Вулић и Петровић: Биће другачије у Београду

Вулић и Петровић: Биће другачије у Београду

Дневник 23.10.2019
ЛОНДОН: Фудбалери Црвене звезде Милош Вулић и Његош Петровић сложили су се да је Тотенхем био доминантан синоћ у Лондону, али и да ће меч у Београду, са истим ривалом, бити потпуно другачији. Црвено-бели су изгубили са 5:0 и… »
Вулић: Морали смо боље да маркирамо Кејна! Петровић: Ово је нека друга димензија! (видео)

Вулић: Морали смо боље да маркирамо Кејна! Петровић: Ово је нека друга димензија! (видео)

Хот спорт 23.10.2019
Млади Његош Петровић био је импресиониран игром Хотспура, док Милош Вулића жали због грешака због којих су голови примљени. – Видели сте каква је екипа Тотенхем, ово је за мене нека друга димензија фудбала. Утакмица у Београду… »
Искрени Његош: Ово је за мене друга димензија фудбала

Искрени Његош: Ово је за мене друга димензија фудбала

Моззарт спорт 23.10.2019
„Када играте са оваквим играчима брзо схватите колико још треба да радите“, поручује млади везиста. Везни ред Црвене звезде вечерас није успео да парира маневру Тотенхема, па је то био један од кључних разлога убедљивог пораза… »
Тотенхем декласирао Црвену звезду у трећем колу Лиге шампиона – 5:0

Тотенхем декласирао Црвену звезду у трећем колу Лиге шампиона – 5:0

Данас 22.10.2019
Црвена звезда је још увек предалеко од тога да освоји први бод на гостујућем терену у Лиги шампиона. Тотенхем је у Лондону у трећем колу Групе Б декласирао шампиона Србије – 5:0 (3:0) наневши им најтежи пораз ове сезоне. Реалност… »
Убедљив пораз омладинаца Црвене звезде од Тотенхема

Убедљив пораз омладинаца Црвене звезде од Тотенхема

Данас 22.10.2019
Омладинска селекција Фудбалског клуба Црвена звезда изгубила је данас у Лондону од Тотенхема са 2:9 у трећем колу Групе Б Лиге шампиона младих. Екипа Славољуба Ђорђевића претпела је тако најубелдјивији пораз у овом такмичењу… »

Вести дана »