Повезане вести

Рашон Томас: У једном тренутку је мозак хтео да ми експлодира

Рашон Томас: У једном тренутку је мозак хтео да ми експлодира

Хот спорт 23.10.2019
Славили су кошаркаши Партизана против Локомотиве, а један од најбољих био је Рашон Томас. Партизанов американац је изнео утиске са меча. – Ово је била велика победа за нас. И даље осећамо да смо могли још боље да одиграмо, али… »
Нисам видео навијаче попут партизанових: Бивша НБА звезда одушевљена атмосфером у ‘Пиониру’!

Нисам видео навијаче попут партизанових: Бивша НБА звезда одушевљена атмосфером у ‘Пиониру’!

Хот спорт 23.10.2019
Кошаркаши Партизана славили су против Локомотиве у 4. колу Еврокупа, а велику заслугу за то имају и навијачи. Невероватна подршка са трибина у преломним тренуцима усмеравала је ‘парни ваљак’ до победе над богатим противником… »
Декер одушевљен Гробарима: Нису налик било чему што сам икада видео

Декер одушевљен Гробарима: Нису налик било чему што сам икада видео

Спортски журнал 23.10.2019
- Играо сам у разним лудим амбијентима на колеџу и као професионалац, али навијачи Партизана нису налик било чему што сам икада видео. Одлична борба на целој утакмици, одајем признање Партизану на великој броби. Навијачи, ценим… »
"Ово нисам видео никад: Раније!" Кошаркаш Локомотиве остао у шоку након меча са Партизаном

"Ово нисам видео никад: Раније!" Кошаркаш Локомотиве остао у шоку након меча са Партизаном

Спортал блиц 23.10.2019
Кошаркаш Локомотиве Кубањ Сем Декер одушевљен је атмосфером коју су навијачи Партизана направили у дворани “Александар Николић“ у утакмици 4. кола Еврокупа. Црно-бели су остварили тријумф резултатом и тако се осамили на врху… »
Декер: Памтићу целог живота Партизанову публику

Декер: Памтићу целог живота Партизанову публику

Вести онлине 23.10.2019
Американац Сем Декер (25), крило Локомотиве из Кубања, одушевљен атмосфером у гледалишту на мечу Еврокупа с „црно-белима“. Партизан је савладао руски тим са 80:71, а бивши НБА играч, са 17 поена један од најистакнутијих у… »
Декер о Гробарима: Ово је невиђено! Гробари: Хвала, дођи нам! (видео)

Декер о Гробарима: Ово је невиђено! Гробари: Хвала, дођи нам! (видео)

Мондо 23.10.2019
Крилни центар Локомотиве Кубањ Сем Декер одушевљен је атмосфером коју су навијачи Партизана направили у дворани “Александар Николић“. Крилни центар Локомотиве Кубањ Сем Декер одушевљен је атмосфером коју су навијачи Партизана… »
Нисмо најквалитетнији али смо борбени: Овако је миљеник ‘Гробара’ прокоментарисао игру црно-белих у Еврокупу (видео)

Нисмо најквалитетнији али смо борбени: Овако је миљеник ‘Гробара’ прокоментарисао игру црно-белих у Еврокупу (видео)

Хот спорт 23.10.2019
Кошаркаши Партизана савладали су Локомотиву у 4. колу Еврокупа и остали су једини непоражени тим у групи. Након меча за ‘БЦ Партизан ТВ’ говорио је један од миљеника навијача, некадашњи кошаркаш Партизана и НБА ас Александар… »
Какво одушевљење на Твитеру - Локомотивин Американац овакву атмосферу никад није видео!

Какво одушевљење на Твитеру - Локомотивин Американац овакву атмосферу никад није видео!

Спортске.нет 23.10.2019
Локомотива јесте изгубила, али је Декер пун утисака. Локомотива је синоћ изгубила од Партизана у борби за водећу позицију у групи Еврокупа, али има оних који нису тако разочарани након ове утакмице. Један од њих је Сем Декер… »
Декер о навијачима: Овако нешто никад нисам видео!

Декер о навијачима: Овако нешто никад нисам видео!

Н1 Инфо 23.10.2019
Крилни центар Локомотиве Кубањ Сем Декер одушевљен је атмосфером коју су навијачи Партизана направили у дворани “Александар Николић“. У четвртом колу Б групе Еврокупа црно-бели су славили 80:71 и имају максимални скор до сада… »
Декер одушевљен “гробарима”: НБА играч из Локомотиве пун хвалоспева после меча са Партизаном

Декер одушевљен “гробарима”: НБА играч из Локомотиве пун хвалоспева после меча са Партизаном

Вечерње новости 23.10.2019
Играо сам у много лудих атмосфера, али се са овим до сада нисам сусрео. Памтићу ово заувек - поручио је Декер. Локомотива Кубањ је у Београду изгубила од Партизана (80:71), али су гостујући играчи имали о чему да причају. Наиме… »
"Коначно сам осетио ту: Енергију!" Томас одушевљен навијачима, открио због чега је Партизан тако добар тим!

"Коначно сам осетио ту: Енергију!" Томас одушевљен навијачима, открио због чега је Партизан тако добар тим!

Спортал блиц 22.10.2019
Јунак Партизана у победи над Локомотивом Рашон Томас рекао је како су играли ношени публиком и остварили велику победу. Кошаркаши Партизана су победом над Локомотивом резултатом 80:71 заузели прву позицију групе Б у Еврокупу. Иза… »

Вести дана »